ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βελτιώθηκε το προαύλιο του γυμνασίου και μικρά έργα στην δημοτική οδοποιία της Κυπαρισσίας

0

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου Κυπαρισσίας που αποτελούσε πάγιο αίτημα από την εκπαιδευτική κοινότητα από το 2015 καθώς υπήρξε συσσώρευση υδάτων. Η πρόταση του έργου είχε αποτυπωθεί μάλιστα από τότε στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου και αποπερατώθηκε πριν αποπερατωθεί η υλοποίηση του έργου για την «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας» .

Ο συγκεκριμένος χώρος του βορείου προαυλίου βρίσκεται ανάμεσα στο κτιριακό συγκρότημα και τις λυόμενες αίθουσες αλλά και το νέο Γυμναστήριο, εξασφαλίζοντας περισσότερη ασφάλεια στη μαθητική κοινότητα αλλά και πρόσβαση στους χώρους του σχολείου. Ωστόσο τάπητα απαιτούν για πλήρη διαμόρφωση των χώρων τους κι άλλα σχολικά συγκροτήματα στην Κυπαρισσία.

Σε ό,τι αφορά την Δημοτική οδοποιία θα γίνουν παρεμβάσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης που χρήζουν βελτίωσης λόγω των επικίνδυνων σημείων που βρίσκονται διασκορπισμένα στην περιοχή, ωστόσο θα πέσει τάπητα μόνο κατά λωρίδες η σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου και όχι ενοποιημένα τμήματα που θα απέκλειαν τις υψομετρικές διαφορές του οδοστρώματος. Βέβαια να τονίσουμε ότι άσφαλτος ήδη έπεσε και στην περιοχή Πλετσέικα κοντά στην τοποθεσία Μαύρη Λίμνα που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Γ.Μπ.

Leave a Reply