ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο «τιμόνι» της ΑΕ Σπάρτης και επίσημα ο καλαματιανός κόουτς Κώστας Κλάδης!

0

ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΜΕ τον καλαματιανό προπονητή Κώστα Κλάδη θα πορευτεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η Σπάρτη! Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα φέρνοντας τον Μεσσήνιο τεχνικό στο τιμόνι των Λακώνων, τους οποίους μάλιστα κοουτσάρισε στο προχθεσινό ματς με τον Αχαρναϊκό ενώ ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για το κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.
Μέχρι πρότινος, ο Κώστας Κλάδης συνεργαζόταν με την Πελλάνα Καστορείου, την οποία οδήγησε επιτυχώς στην κορυφαία τετράδα του πρωταθλήματος καθώς και στον τελικό του κυπέλλου Λακωνίας, και εφόσον εκεί οι υποχρεώσεις του ολοκληρώθηκαν, κλήθηκε μετά και την αποχώρηση του προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, να πάρει στα χέρια του τα ηνία της μεγάλης ομάδας της Λακωνίας νομού, που τον καιρό αυτό αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (προσφυγές παικτών κ.α).
Ζητούμενο το αξιοπρεπές φινάλε και η εξασφάλιση της συμμετοχής της Σπάρτης και την επόμενη χρονιά στην Β΄ Εθνική. Δυο επιδιώξεις πάνω στις οποίες εστιάζει ο κ. Κλάδης που αναλαμβάνει κρίσιμο προπονητικό πόστο. Μάλιστα, ο καλαματιανός προπονητής ποδοσφαίρου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου για τη συνεργασία, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους παράγοντες της Σπάρτης, να στηρίξουν την ομάδα την δύσκολη αυτή περίοδο:
«Με την λήξη του Λακωνικού Πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ως προπονητής της Α.Ε.ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί οι στόχοι που τέθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σκαφιδά,όχι μόνο επετεύχθησαν αλλά σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε με χαμηλό μπάτζετ (σε σχέση με τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος) να δημιουργήσομε ένα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό σύνολο.
Οι συνεργάτες μου και εγώ προσπαθήσαμε με σκληρή δουλειά να παρουσιάσομε μια ομάδα που κατάφερε να είναι στην τετράδα των καλυτέρων ομάδων της Λακωνίας και φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου.
Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Κουτίβα που έδωσε τα πάντα ώστε η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.
Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας και τους άμεσους συνεργάτες μου Μιχαλόπουλο Δημήτρη, Κουτσουμπό Κώστα, Ζούζουλα Παναγιώτη και ως αναφορά τον Πρόεδρο κ. Σκαφιδά Γιώργο ότι και να πεις είναι λίγο. Είναι ένα κόσμημα όχι μόνο ως άνθρωπος αλλά και ως παράγοντας στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.
Ευχαριστώ και τούς φιλάθλους της ομάδας που ήταν όλο το χρόνο κοντά μας.
Όλους τους δημοσιογράφους και τον ηλεκτρονικό Τύπο που δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στο Λακωνικό Ποδόσφαιρο.
Εύχομαι στην μεγάλη ομάδα του Νομού την Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ να βρει σύντομα το δρόμο της.
Όλοι οι παράγοντες οφείλουν να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα της Σπάρτης, για να μείνει στις υψηλές κατηγορίες.
Όταν η Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ είναι ψηλά, ψηλά βρίσκεται και όλο το Λακωνικό Ποδόσφαιρο.
Εύχομαι σε όλους τους εμπλεκομένους στα αθλητικά δρώμενα και σε όλους τους Λάκωνες καλό καλοκαίρι με υγεία και επιτυχία σε ότι και αν εμπλέκονται.
Μετά τιμής,
Κώστας Κλάδης»

Leave a Reply