ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Molten Queen & King of the beach Λήδα Σαριδάκη και Βασίλης Βασιλακόπουλος

0

● ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ KBV BEACH VOLLEY/TENNIS & BEACH BAR
● ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ BEACH SUMMER CUP ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανέδειξε την βασίλισσα και τον βασιλιά της άμμου! Με ένα συναρπαστικό διήμερο αγώνων που εξελίχθηκε στα γήπεδα του KBV beach volley/tennis & beach bar, με πολλές εντυπωσιακές φάσεις και ανατροπές η αγωνιστική περίοδος στην άμμο ξεκίνησε δυναμικά.
Η λευκή άμμος του KBV beach volley/tennis & beach bar φιλοξένησε τους αγώνες MOLTEN King και MOLTEN Queen of the beach, την 1η αγωνιστική του Beach Summer Cup και την Beach League 2016-17.
Η βασίλισσα…
MOLTEN Queen of the beach στο τουρνουά της Καλαμάτα αναδείχθηκε η Λήδα Σαριδάκη. Την απονομή του μεταλλίου και την μπάλα MOLTEN 5000 στη νικήτρια, έκανε ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Θάνος Μιχλόπουλος.
Ο βασιλιάς…
MOLTEN King of the beach στην Καλαμάτα αναδείχθηκε ο Βασίλης Βασιλακόπουλος.
Την απονομή του μεταλλίου, της μπάλας MOLTEN 5000 καθώς και της προσωπικής αγωνιστικής του φανέλας από το παγκόσμιο του Gstaad έκανε ο Πρωταθλητής Ελλάδας Παύλος Μπελιγράτης.

Κορυφαίοι του Beach Summer Cup
Κώστας Κουτράκης και Γιώργος Βασιλόπουλος

Εν τω μεταξύ, οι αθλητές από την Καλαμάτα, Κωνσταντίνος Κουτράκης και Γιώργος Βασιλόπουλος κέρδισαν στον τελικό των ανδρών για την 1η αγωνιστική του Beach Summer Cup τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο με Ευριπίδη Διαμαντή, και κατέκτησαν το τουρνουά!
Τις απονομές στους συμπολίτες και φίλους του, έκανε ο πρωταθλητής και συνιδιοκτήτης των γηπέδων KBV Μάνος Ξενάκης!
Ολοκληρώθηκε ο διήμερος αγωνιστικός μαραθώνιος και στον τελικό Μεικτού, που ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες.
Στον τελικό μεικτού της 1ης αγωνιστικής του Beach Summer Cup, ο Stabelos John (φορώντας φυσικά όλο το διήμερο τη γνωστή βερμούδα) με την Leetha νίκησαν με 2-0 σετ (15-5, 15-10), τον Παναγιώτη και την Χριστίνα και κατέκτησαν το τουρνουά!
Τις απονομές έκανε ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κουλιέρης που μαζί με τον Μάνο Ξενάκη είναι ιδιοκτήτες του Kalamata Beach Volley στην Καλαμάτα και με τη θετική τους ενέργεια συνέβαλαν πολύ στην επιτυχία των τουρνουά!
Θυμίζουμε πως το Beach Summer Cup είναι μία σειρά που αποτελείται από 6 τουλάχιστον τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα με τη μορφή Πανελληνίου Κυπέλλου όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία.

Πρωταθλητές της Beach League
Stabelos John και Γιώργος Μουλίνος

Πρωταθλητές της Beach League 2016-17 στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκαν οι Stabelos John και Γιώργος Μουλίνος. Οι δυο έμπειροι αθλητές εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα σετ ήταν στους 21 πόντους και με ανατροπή από 11-15 κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ με 22-20 και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με νίκη στο 21-10 και στο δεύτερο σετ! Απέναντι τους βρέθηκε η Νο1 ομάδα της κανονικής περιόδου και πανάξιοι φιναλίστ, Αλέξης Μπινίσκος και Παναγιώτης Σπανός!
Τις απονομές έκανε ο πρωταθλητής Ελλάδας και συνιδιοκτήτης του Kalamata Beach Volley, Γιώργος Κουλιέρης!
Θυμίζουμε πως τους αγώνες στην Καλαμάτα και στα γήπεδα του Kalamata Beach Volley των Γιώργου Κουλιέρη και Μάνου Ξενάκη, έφερε o αθλητικός φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley, με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη να δίνει το παρόν.

Leave a Reply