ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτυχή παρουσία του ΝΟΚ στην 3η Ημερίδα Επιλέκτων στην Πάτρα

0

ΜΕ ΕΝΑ μεγάλο χαμόγελο, επέστρεψαν από την Πάτρα όπου συμμετείχαν την Κυριακή 14 Μαΐου στην 3η Ημερίδα Επιλέκτων τα μικρά δελφινάκια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών και στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία αφού συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά. Στους αγώνες – γιορτή είχαν δικαίωμα συμμετοχής παιδάκια που δεν έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας και δεν είχαν συμμετάσχει σε επίσημους αγώνες. Μέσα από αυτή την συνάντηση δόθηκε στους λιλιπούτιους κολυμβητές – τριες η ευκαιρία να γνωρίσουν την διαδικασία ενός αγώνα, να βιώσουν τα συναισθήματα που εμφανίζονται κατά την διάρκεια μιας κολυμβητικής συνάντησης και πάνω απ’ όλα να περάσουν καλά με τους φίλους τους!
Στους αγώνες συμμετείχαν 40 παιδιά, τα οποία είχαν επιλεγεί από τους προπονητές τους να κολυμπήσουν σε δύο αγωνίσματα και όλα τους ήταν υπέροχα, κερδίζοντας αρκετά μετάλλια και το πιο σημαντικό ένα ζεστό χειροκρότημα και ένα μεγάλο “μπράβο” από τους προπονητές και τους γονείς που τα ενθάρρυναν και τους έδιναν κουράγιο σε κάθε τους προσπάθεια. Ο συνεργάτης της Προαγωνιστικής ομάδας Παναγιώτης Λαγοπάτης που ήταν στην Πάτρα δήλωσε ότι «είμαστε ευχαριστημένοι από την συμμετοχή και την προσπάθεια των παιδιών, σε αυτές τις ηλικίες δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι επιδόσεις, ούτε τα μετάλλια, χαιρόμαστε να βλέπουμε τα παιδιά να αγωνίζονται και να βγαίνουν από την πισίνα με την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό είναι που δίνει και σε εμάς χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε περισσότερα στα παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας.»
Στην Πάτρα τα παιδιά συνόδευσαν και οι συνεργάτες Δαμηλάτης Νίκος, Καίσαρη Άννα, Μούσεβα Στεφανία και οι έφοροι κολύμβησης Τσάκωνα Βάσω, Κούτρα Γεωργία και Παναγιωτόπουλος Θεοφάνης.

Leave a Reply