ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτος στην U17 ο Αναστάσης Αθανασουλάκης του Άργη στον κολυμβητικό αγώνα 2 km του «Porosea»

0

ΠΡΩΤΟΣ τερμάτισε ο Αναστάσης Αθανασουλάκης του Άργη Καλαμάτας στους κολυμβητικούς αγώνες που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-21 Μαΐου στον Πόρο, με την επωνυμία «Porosea» των οποίων μέρος των εσόδων θα διαθέτουν στους «Γιατρούς του Κόσμου». athanasoylakhs-porosea
Ο νεαρός κολυμβητής του Άργη Καλαμάτας κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Μ-17 με επίδοση 00:28’31″454 στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων!
Για την ιστορία να πούμε πως η εκκίνηση δόθηκε στην αμμουδερή παραλία στο Νεώριο με τη συμμετοχή πολυάριθμων αθλητών και αθλητριών από διάφορες πόλεις της χώρας, σε έναν χώρο άπλετο όπου τα νερά έχουν καλό βάθος στην αρχή. Τα πρώτα 500 μέτρα ήταν απόλυτη ευθεία με μια ελαφριά αριστερή καμπύλη που εκτείνεται σε 250 μέτρα και η συνέχεια είχε πορεία προς το λιμάνι όπου η αψίδα τερματισμού βρισκόταν μέσα στη θάλασσα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στη διάρκεια όλης της διαδρομής υπήρχαν ναυαγοσώστες με kayak καθώς και ταχύπλοο σκάφος του λιμενικού ως ασπίδα προστασίας των συμμετεχόντων.
Μετά την σπουδαία του εμφάνιση, ο νεαρός αθλητής εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τους προπονητές τους για την βοήθειά που του παρείχαν: «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Π.Α.Ε ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας και στους προπονητές μου κ. Νίκο Λυμπέρη και κ. Τσακάκου Βάσω που με τη σωστή προπόνηση και καθοδήγησή τους κατάφερα να διακριθώ στον συγκεκριμένο αγώνα!»
porosea

Leave a Reply