ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πυρετώδεις οι εργασίες στα «Ουζάκια» με στόχο την ολοκλήρωση της ανάπλασης!

0

 

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ συνέχεια στο κέντρο της Καλαμάτας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία, λόγω των εργασιών που είναι σε εξέλιξη, για την ανάπλαση της περιοχής, γνωστή ως «Ουζάκια». Χθες, ασφαλτοστρώθηκε το τμήμα της Αριστομένους από τη Βασιλίσσης Όλγας μέχρι τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Η ανάδοχος εταιρεία, τμηματικά, προχωρεί στη διακοπή της κυκλοφορίας συγκεκριμένων δρόμων για την ασφάλεια των οδηγών και την αμεσότερη ολοκλήρωση των έργων κι έτσι από χθες κλειστή είναι η Αριστομένους από το ύψος της Β. Κωνσταντίνου έως τη Μακεδονίας.

ΔΙΑΚΟΠΗ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Ο δρόμος, στο συγκεκριμένο σημείο θα παραμείνει κλειστός μέχρι το Σάββατο, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύσει και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους.
• Αριστομένους από Β. Κωνσταντίνου έως Μακεδονίας
• Σωκράτους από Αριστομένους έως Αριστοδήμου
• Σόλωνος από Ψαρών έως Αριστομένους
• Β. Κωνσταντίνου έως Αριστοδήμου.
Η διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Σόλωνος και Β. Κωνσταντίνου θα γίνεται για μικρά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια αυτές θα δίνονται στην κυκλοφορία.

 ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η επόμενη –τρίτη- φάση εργασιών, αφορά σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Μακεδονίας από Φιλελλήνων έως Ψαρών, από τη Δευτέρα έως το επόμενο Σάββατο στις 3 Ιουνίου, πριν του Αγίου Πνεύματος. Ειδικότερα, θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και ταυτόχρονα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευση των οχημάτων στις οδούς
• Μακεδονίας από Φιλελλήνων έως Ψαρών
• Αριστομένους από Αριστοτέλους έως Μακεδονίας.
Η ανάδοχος εταιρεία, επισημαίνει πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τοποθετεί τμηματικά, ανά στάδιο εργασιών, την κατάλληλη σήμανση σε όλες τις διασταυρώσεις, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για το κλείσιμο της οδού και την υποχρεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν.
Ανά στάδιο εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους παράπλευρους δρόμους.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, διαφοροποιημένα είναι και τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.
• Μεταβάλλεται η διαδρομή της γραμμής 1 με κατεύθυνση προς παραλία, η οποία θα διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Φραντζή – Αρτέμιδος – Νέδοντος – Σόλωνος – Β. Κωνσταντίνου.
• Η γραμμή 4 με κατεύθυνση προς κέντρο διέρχεται πλέον, μέσω των οδών Φιλελλήνων – Αριστοτέλους – Φαρών – Β. Γεωργίου – Νέδοντος.

165 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply