ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Τριφυλίας

0

Συνεδρίασε προχθές στα Φιλιατρά η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Τριφυλίας, παρουσία του δημάρχου Παν. Κατσίβελα και παρόντων του αντιδημάρχου Αν. Πούλου , του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για Θέματα Υγείας Δημ. Σαρμαντζή, του δημοτικού συμβούλου Βασ. Παπαθεοδοσίου, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστ. Ανδρινόπουλου και της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας Στ. Αλεξοπούλου. Απόντες της συνεδρίασης ήταν ο Σ. Κουκούμης και η Ι. Μαραβελή, από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας.

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, συζητήθηκε η εφαρμογή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Δήμο μας.

Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε με ομόφωνο τρόπο η ανησυχία των μελών της Επιτροπής για τυχόν μεταρρυθμίσεις, που θα  συρρικνώσουν ή θα υποβαθμίσουν τις μονάδες υγείας του τόπου μας.

Ο Δήμος Τριφυλίας θα προασπίσει τη λειτουργία τους με κάθε δυνατό τρόπο για την προαγωγή της υγείας, την ισότιμη πρόσβαση και την οικονομική προστασία των δημοτών. Το θέμα θα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Γ.Μπ.

65 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply