ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατές μάχες στον 6ο αγώνα του ΠΠ Motocross στη Μεγαλόπολη, 12ος στην MX1 ο Βαγγέλης Μπουρίκας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

0

ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΓΚΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ «ΓΕΡΟΛΥΚΟΥ» ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΓΚΛΑ ΣΤΗΝ OPEN

ΜΕΤΑ από τρία χρόνια απουσίας η ιστορική πίστα της νότιας Πελοποννήσου της Μεγαλόπολης επέστρεψε και μάλιστα δυναμικά στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross προσφέροντας στο φιλοθεάμον αθλητικό κοινό δυνατές μάχες, στην ανανεωμένη διαδρομή και τον 6ο κατά σειρά φετινό αγώνα, που έγινε υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες και τη διοργάνωση της νεοσύστατης Α.Λ.Μ.Α.
Οι μάχες του πρώτου σκέλους της ΜΧ1 ήταν από τις καλύτερες φετινές, με δυνατές κόντρες ανάμεσα σε Κουζή και Κοντελέτα αλλά και Τσαρνά και Ηλιόπουλου με τους δυο τελευταίους να κάνουν το 2-3 κερδίζοντας την άνοδό τους στο βάθρο. Ο Κουζής όμως ήταν ο μεγάλος νικητής!

12ος στην MX1 ο Βαγγέλης Μπουρίκας
tsoygkos-lemoka-1
Στην ανταγωνιστική MX1 δεν έλειψε το «μεσσηνιακό άρωμα», με τον Βαγγέλη Μπουρίκα (CRF 450) -με καταγωγή από το Κρανίδι -να τρέχει με τα χρώματα της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. τερματίζοντας 12ος σε σύνολο 22 αναβατών κι έχει συγκεντρώσει πλέον 18 βαθμούς. Ο Μπουρίκας στη βαθμολογία του ΠΠΜ βρίσκεται στη 10η θέση με 90 βαθμούς.
Στην ίδια κατηγορία ο Ιωάννης Τσούγκος (Yamaha YZF 450) τερμάτισε 17ος με συγκομιδή 8 βαθμών. Για το Τσούγκο αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η προσπάθειά του κρίνεται θετική.
Στην Open έτρεξε ο Νικόλαος Τσαγκλάς (φετινή μεταγραφή από τον Πύργο) ο οποίος τερμάτισε 16ος σε σύνολο 25 αναβατών. Μια αξιοπρεπή εμφάνιση από τον «γερόλυκο» της ΛΕΜΟΚΑ στην κατηγορία δυναμική Open.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross του 2017 ρίχνει αυλαία με τον 7ο φετινό του αγώνα που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα το διήμερο 24-25 Ιουνίου.
tsagklas-lemoka

261 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply