ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευθεία επίθεση Καμπόσου κατά Νίκα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

0

ΣΤΗΝ… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ πέρασε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, βάλλοντας κατά πάντων… Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος, είναι από τους λίγους δημάρχους που διαφωνούν με το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης που προωθεί η Περιφέρεια, έχοντας το «ok» αυτής της κυβέρνησης, όπως και της προηγούμενης της ΝΔ.

Προχθές βράδυ, μιλώντας στην τηλεόραση Best και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κουρτέλη, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών τα έβαλε με όλους και ειδικά με τον ομόλογό του της Καλαμάτας, χαρακτηρίζοντάς τον… έρμαιο! «Έχετε ρωτήσει τον κ. Νίκα; Τι έγινε ξαφνικά; Ο άνθρωπος που υπεραμυνόταν αυτής της λύσης, την οποία δεν την έχει και φθηνά, εγώ για παράδειγμα στο διαγωνισμό που έχω και λιγότερο τονάζ, είχα 45 ευρώ και ήρθαν οκτώ εταιρείες! Αυτός είναι στα 63, τώρα γιατί άλλαξε; Πιστεύω ότι πιέστηκε! Κάτι άλλο του είπαν, όπως πιέστηκαν και άλλοι δήμαρχοι! Ήταν όμως αδύναμος άνθρωπος και την πίεση αυτή, την ενστερνίστηκε», δήλωσε κατηγορώντας ευθέως το δήμαρχο Καλαμάτας ο Δημήτρης Καμπόσος που επέκρινε επίσης όλους που είναι υπέρ της μοναδικής αυτή τη στιγμή περιβαλλοντικής λύσης και φυσικά την κυβέρνηση.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…

«Εδώ μιλάμε για πανηγύρι! Πανηγύρι, εις βάρος του λαού! Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, αναθεμάτιζε αυτήν την άποψη, ενώ σήμερα πιέζει κι αυτός να γίνει», επεσήμανε σε άλλο σημείο της εκπομπής ο δήμαρχος που συνέχισε μιλώντας με σκληρή γλώσσα!

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

«Είμαι πάρα πολύ οξύς, για κάποια γαϊδούρια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους! Ο ανόητος, ο ναρκισσιστής, ο σχιζοφρενής, δεν ξέρω τι άλλο έλεγαν για ’μένα, θα τους επιστρέψω όλα, σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί τους αξίζει», ανέφερε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος διαφωνεί με το έργο όπως και οι δήμαρχοι Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης.

ΣΤΟ… ΕΛΕΟΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
ΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΧΗΜΑ» 
ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Οι πέντε αυτοί δήμαρχοι, τρενάρουν με κάθε τρόπο, την υπογραφή της σύμβασης του έργου, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου κα Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), όπως συνέβη τελευταία με την αναβολή της συνεδρίασης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρά την ξεκάθαρη εντολή που είχε δώσει η κυβέρνηση στο  πλαίσιο της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, το θέμα να κλείσει μέσα στον Απρίλιο. Τα πρόστιμα, κρέμονται… απειλητικά, πάνω από τα «κεφάλια» των Δήμων και ο κίνδυνος μια… ανάσα, πριν την έναρξης της τουριστικής περιόδου, οι πόλεις και τα χωριά να πνιγούν στα σκουπίδια, είναι κάτι περισσότερο ορατοί, με τους πέντε δημάρχους να μην κάνουν πίσω και τους υπόλοιπους να καλούν την κυβέρνηση να αντιδράσει! «Η ΤΕΡΝΑ θέλει να πάρει αυτά τα λεφτά, γιατί… παίζονται μεγάλα ποσά και προφανώς τους έχει ξεγελάσει! Αν είμαι τόσο ισχυρός, να παρασύρω τους μεγαλύτερους δημάρχους της Πελοποννήσου, πλην ενός, τότε είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες», απάντησε με δόση… ειρωνείας σε σχετικό ερώτημα ο Δημήτρης Καμπόσος, ενώ σε «φιάσκο» εξελίχθηκε πρόσφατα, η επίσκεψη ενός από τους πέντε στην Καλαμάτα, του Βαγγέλη Βαλιώτη, ο οποίος παραδέχθηκε πως θάβει τα σκουπίδια, στην προσπάθειά του να… πείσει, κατά της λύσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου! Εν τω μεταξύ ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης επικαλούμενος τη δέσμευση Τσίπρα, προσδοκά νέα κυβερνητική πρωτοβουλία, την οποία είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος υπουργός Σωκρ. Φάμελλος, εφ’ όσον δεν προχωρήσουν σε λύση οι δήμαρχοι μέσω του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

157 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply