ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπουδαίες εμπειρίες για τις αθλήτριες της Βούλας Γκούζου στον προκριματικό αγώνα ΡΓ στην Πάτρα

0

ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εμπειρίες για τις αθλήτριες του Ίκαρου Καλαμάτας στον Προκριματικό Αγώνα ρυθμικής γυμναστικής στη Πάτρα. Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε με τρεις κορασίδες και τέσσερις Παγκορασίδες οι οποίες πραγματοποίησαν καλές προσπάθειες στο ταπί του ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα στους πολυπληθείς σε συμμετοχές προκριματικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Κορασίδων – Παγκορασίδων) της Γ’ Περιφέρειας.
Μετά το πέρας των αγώνων η προπονήτρια του Ίκαρου Καλαμάτας, Βούλα Γκούζου δήλωσε στη «Φ» τα εξής: «Όλα τα παιδιά απεκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον, μπήκαν στο κλίμα πραγματικού αγώνα και είδαν πως είναι ο ανταγωνισμός. Σκοπός μας είναι τα μικρά παιδιά να αποκομίσουν εμπειρίες και να ευχαριστιούνται κάθε τους προσπάθεια.»
Ειδικότερα, στο αγωνιστικό κομμάτι και στην κατηγορία των Κορασίδων αγωνίστηκαν η Άννα Τσικρικά η οποία κατετάγη στην 23η θέση με βαθμολογία 11.500 στο σύνθετο ατομικό, η Μαρία-Στέλλα Αβραμοπούλου που με βαθμολογία 7.650 , κατετάγη στην 32η θέση και η Ηλιάνα Ρούσου που με συνολική βαθμολογία 2.350 βρέθηκε στην 49η θέση.
Στις Παγκορασίδες Α΄ χρονιάς, με συνολική βαθμολογία 6,3500 η Κατερίνα Τσιφτσή κατετάγη 21η. Ενώ στις Παγκορασίδες β΄ χρονιάς οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε ελεύθερο και μπάλα η Αναστασία –Ευγενία Μουτζούρη η οποία κατετάγη 20η , η Μαγδαληνή Ασημακοπούλου που κατέλαβε την 28η θέση με βαθμολογία 6,6500 και στην 29η θέση βρέθηκε η Μαρία Πλακογιάννη με βαθμολογία 6,4500 .

Στις 31 Μαΐου η ετήσια
καλοκαιρινή εκδήλωση

Την Τετάρτη 31 Μαΐου ο Ίκαρος Καλαμάτας διοργανώνει την ετήσια-καλοκαιρινή εκδήλωση –επίδειξη, όπου όλα τα παιδιά θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στην Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 7:30 και φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, ενώ οι ακαδημίες του συλλόγου ανανεώνουν το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Leave a Reply