ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χάλκινος» ο ΡΟΚ στο σύνθετο ομαδικό Παγκορασίδων στον Προκριματικό Αγώνα ΡΓ Γ’ Περιφέρειας

0

ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα καλύτερος εμφανίζεται ο Ρυθμικός Όμιλος Καλαμάτας σημειώνοντας σε συλλογικό επίπεδο μια σταθερά ανοδική εξέλιξη, έτσι και στον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Γ’-Δ’ Κατηγοριών Κορασίδων – Παγκορασίδων, Γ’ Περιφέρειας, που έγινε στην Πάτρα, όπου κατόρθωσε να αποσπάσει μια θέση στο βάθρου του Ομαδικού.
Συγκεκριμένα, ο ΡΟΚ κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό στην κατηγορία Παγκορασίδων ανάμεσα σε 17 συλλόγου.
Οι Παγκορασίδες Δήμητρα Κριζέα, Σταματίνα Κυριακίδη, Χριστίνα Βούτσα και Ιωάννα Μωραγιάννη κατέλαβαν την τρίτη θέση πραγματοποιώντας μια αξιόλογη εμφάνιση, ενώ αξιοπρεπέστατη εμφάνιση είχαν οι κορασίδες του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας Ιωάννα Τζόρβα, Βενετία Κριζέα, Σταματίνα Πετρόγιαννη και Σίλια Γιαννακοπούλου. Μάλιστα οι Κορασίδες είχαν ένα δύσκολο αγώνα και παρόλα αυτά κατάφεραν να αφήσουν θετικές τις εντυπώσεις στους κριτές για αισθητή βελτίωση και άνοδο των ικανοτήτων και της τεχνικής τους κατάρτισης όπως και οι Παγκορασίδες.
rok-pagkorasides
Την αποστολή του ΡΟΚ συνόδευσαν στην Πάτρα οι προπονήτριες του Ομίλου, Χριστίνα Μανέτα, Κατερίνα Κολοβού και Φωτεινή Μπούνα.
«Το αποτέλεσμα του αγώνα μας δείχνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, παρόλο που έχουμε χειρότερες συνθήκες προπόνησης. Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης για τις αθλήτριές μας θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε να βελτιώσουμε κι άλλο τις επιδόσεις μας και να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ήμαστε ένας σύλλογος σχεδόν τεσσάρων ετών λειτουργίας και πλέον θεωρούμαστε ένα υπολογίσιμο Σωματείο, πράγμα που είναι δύσκολο να καταφέρεις στη χώρο της Ρυθμικής», δήλωσε στη «Φ» η Χριστίνα Μανέτα φανερά συγκινημένη από τα επιτεύγματα όλων των αθλητριών και βεβαίως του Συλλόγου.

Στις 28 Μαΐου οι γυμναστικές
επιδείξεις του Ομίλου

Τον προκριματικό αγώνα διαδέχονται οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας που θα γίνουν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στη 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.
Στο πλαίσιο των Γυμναστικών Επιδείξεων, όλα τα τμήματα του Συλλόγου -από Καλαμάτα, Αρφαρά και Χαρακοποιό – θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους.
Η γιορτή θα έχει ελεύθερη είσοδος και οι ιθύνοντες του ΡΟΚ προσμένουν στην συμμετοχή του κόσμου που με το χειροκρότημά του θα στηρίξει τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.
Κάλεσμα προς όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει την προσεχή Κυριακή την ετήσια γιορτή του ΡΟΚ, απηύθυνε η προπονήτρια κα Μανέτα: «Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 28/5 στη 1 το μεσημέρι στο εθνικό στάδιο παραλίας για την ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας».

Leave a Reply