ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφοδρή κακοκαιρία μια ανάσα πριν ο καλοκαίρι προκάλεσε μεγάλες ζημιές στη Μεσσήνη!

0

Πριν καλά – καλά συμπληρωθούν 8 μήνες από τη φονική κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο Δήμος και κυρίως η πόλη της Μεσσήνης, επλήγη ιδιαίτερα σήμερα τα ξημερώματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

«Η πόλη της Μεσσήνης και αρκετές περιοχές του Δήμου μας, χτυπήθηκαν ξανά, μετά την κακοκαιρία της 7ης Σεπτεμβρίου, πολύ έντονα», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, επισημαίνοντας πως χθες από τις 6 το πρωί και για λίγη ώρα εκδηλώθηκαν τόσο ισχυρά φαινόμενα, που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. «Ειδικά, ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή μας, είχε ως αποτέλεσμα να καταπλακωθούν αυτοκίνητα, να ξεριζωθούν δέντρα, να καταστραφούν κολώνες της ΔΕΗ και επίσης, πολλά καταστήματα, να υποστούν ζημιές», επεσήμανε ο Γιώργος Τσώνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πιάτσα των ταξί που βρίσκεται δίπλα στο πάρκο, στο κέντρο της πόλης, το οποίο επλήγη ιδιαίτερα, καθώς ξεριζώθηκαν ακόμη και μεγάλα δέντρα!

Η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα συνεργεία του Δήμου που έσπευσαν, σημαντική ήταν και η συμβολή των ιδιωτικών συνεργείων του δημάρχου Γιώργου Τσώνη, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί άμεσα η εικόνα τουλάχιστον, της περιοχής.

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply