ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφιακή απάντηση στην ανεργία

0

Ο Δήμος Γαλατσίου ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των πολιτών του με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το διήμερο Ανοιχτό Σεμινάριο της βραβευμένης κοινωνικής πρωτοβουλίας «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων» που είχε αποκλειστικό στόχο την ενίσχυση δεξιοτήτων, ενάντια στον ψηφιακό αποκλεισμό. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Κοινωνική Επιχείρηση knowl, στο πλαίσιο της βραβευμένης Κοινωνικής Πρωτοβουλίας «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων», με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου. Τη διοργάνωση φιλοξένησε το πολιτιστικό κέντρο ΚΑΜΙΝΙ του Δήμου Γαλατσίου.
Παρακολουθήστε το βίντεο του σεμιναρίου LinkedIN εδώ
Με 348 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο Ενίσχυσης Ψηφιακών Δεξιοτήτων, του Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon, που εστίασε στις εξής 3 θεματικές: 3D Printing Χρησιμότητα & Εφαρμογές με εισηγητή τον Γιώργο Σφηναρολάκη, Ιδρυτή της 3D Experts, που μας εξήγησε την πρόοδο και τις δυνατότητες της τρισδιάστατης εκτύπωσης και πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε τόσο επαγγελματικά, όσο και στην καθημερινότητά μας, LinkedIN & Self-Branding με εισηγητή τον Θεόδωρο Κατσίκη, Data & Analytics Professional, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας πρακτικά tips και συμβουλές ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στην αναζήτηση εργασίας, και Digital Marketing Hacks to Grow Your Business με εισηγητή τον Τάσο Σαρτζή, Ιδρυτή της Digitall, ο οποίος μας εξήγησε τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας επαγγελματίας ή μία επιχείρηση προκειμένου να χτίσει την κατάλληλη ψηφιακή στρατηγική για να παρουσιάσει ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας.
Παρακολουθήστε βίντεο του σεμιναρίου 3D Printing εδώ

Για την επιτυχία του σεμιναρίου αλλά και του 4ου εντατικού κύκλου ενδυνάμωσης δεξιοτήτων που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο σε συνεργασία με και υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κύριος Γεώργιος Μαρκόπουλος: «Η δια βίου μάθηση και ειδικότερα η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων αποτελεί άμεση προτεραιότητα και απόλυτη αναγκαιότητα για όλους όσους επιθυμούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας του σήμερα. Κάθε άνθρωπος που διεκδικεί ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, οφείλει να επενδύσει στη διεύρυνση των γνώσεών του, αναπτύσσοντας ευελιξία, ευρηματικότητα και φιλομάθεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά διακρίναμε στον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon όταν επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Κοινωνική Επιχείρηση knowl για να φέρουμε το πρόγραμμα στον Δήμο μας και η εμπιστοσύνη μας επιβεβαιώθηκε τόσο από τον επαγγελματισμό της ομάδας υλοποίησης του προγράμματος, όσο και από το εξαιρετικό επίπεδο των συμβούλων και εισηγητών που συνεργάζονται αφιλοκερδώς με τον επιταχυντή».
Παρακολουθήστε βίντεο του σεμιναρίου Digital Marketing εδώ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, το Mellon έφτασε τα 22 ανοιχτά σεμινάρια σε ενάμιση χρόνο μόνο, έχοντας ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες 2.135 ανθρώπων. Πρόκειται για το πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος γιατί καταγράφει εντυπωσιακά, μετρήσιμα αποτελέσματα, με τους ίδιους τους ωφελούμενους να μιλούν γι’ αυτό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Leave a Reply