ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1ος γενικής ο Σταύρος Κανελλόπουλος στον ”24ο Γύρος Βόρειας Εύβοιας στην κατηγορία Όπεν

0

2ος ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΕΡ Δ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΥΣΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΚ «ΕΥΚΛΗΣ»

ΣΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ποδηλατική δύναμη εξελίσσεται ο τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ευκλής” καθώς τα τελευταία χρόνια δίνε βροντερό παρόν σε ποδηλατικές διοργανώσεις της χώρας και ειδικά φέτος κάθε συμμετοχή του συνοδεύεται από διάκριση.
Έτσι και στον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα αντοχής των 120 χλμ. με την επωνυμία ”24ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας”, που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α.(Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) την Κυριακή 21 του μηνός η ποδηλατική ομάδα του Ευκλή διέπρεψε και απέσπασε θέσεις στο βάθρο των νικητών!
kanellopoylos-eyklhs Ο καλαματιανός Σύλλογος συμμετείχε στον αγώνα με εξαμελή αποστολή ποδηλατών, οι οποίοι ανάμεσα σε 170 ποδηλάτες κατάφερα να ξεχωρίσουν και να διακριθούν τόσο στη Γενική κατάταξη όσο και στις κατηγορίες τους.
Κορυφαία επίδοση του Σταύρου Κανελλόπουλου, που διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία και στον αγώνα της Εύβοιας κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατηγορία Όπεν.
Ο Χρήστος Ποντίκης ήταν 14ος στη γενική κατάταξη και 4ος στην κατηγορία του (Μάστερ Γ1), 31ος στη γενική κατάταξη ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος ο οποίος στην κατηγορία του (Μάστερ Β2) ήταν 5ος.
mystrioths-eyklhΤην 43η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο Παντελής Σταμάτης ο οποίος ήταν 14ος στην κατηγορία του (Μάστερ Β1), ενώ στην 53η θέση γενικής τερμάτισε ο Βασίλειος Μυστριώτης ο οποίος κατετάγη 2ος στην κατηγορία του (Μάστερ Δ).
Για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να τερματίσει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
Στις 28 Μαΐου είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή που θα λάβουν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής των 140 χιλιομέτρων, με την επωνυμία ”Ολυμπιακός Δρόμος Ειρήνης” στον Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.

84 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply