ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπουδαίες κούρσες στα 200 μ. και μεγάλο το ενδιαφέρον στο Μήκος εφήβων &στα 400 μ. εμπόδια γυναικών

0

● ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ»
● ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ για υψηλού επιπέδου επιδόσεις από τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στα φετινά «Παπαφλέσσεια» τα οποία θα γίνουν το Σάββατο (27/5) στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.
Πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές έλληνες και έξι ξένοι δυνατοί αθλητές του κλασικού αθλητισμού αναμένεται να αγωνιστούν στον αγώνα της Καλαμάτας, στον οποίο έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αλλά και να κυνηγήσουν όρια συμμετοχής σε αγώνες αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών όπως έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ.
Τους αγώνες στίβου με την επωνυμία “Παπαφλέσσεια 2017”, διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ο Μεσσηνιακός ΓΣ υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στήριξη του ΜΟΡΕΑ και της ΤΕΡΝΑ.

Σπουδαίες κούρσες στα 200 μ.,
μεγάλο ενδιαφέρον στο μήκος εφήβων

Μεγάλο φαβορί στο μήκος ο έφηβος ακόμη Μιλτιάδης Τέντογλου. Ο έφηβος άλτης θα βρεθεί στην μεσσηνιακή πόλη με στόχο να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη της περσινής, όταν είχε “προσγειωθεί” στα 8,19 μ. και είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ Κ20!
Ωστόσο ο νεαρός άλτης του μήκους με φετινό 7,97 μ., δεν είναι ο μοναδικός που ξεχωρίζει, αφού και οι Νίκος Καψής (7,83 μ.), Τάσος Γαλαζούλας (7,74 μ.), Μιχάλης Μερτζανίδης (7,67 μ.), Άγγελος Ρούσσης (7,56 μ.) και Γιώργος Τσάκωνας (7,55 μ.) θα συμμετέχουν στον συγκεκριμένο αγώνα …με άγριες διαθέσεις!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας των 800 μ. εφήβων όπου μεγάλο φαβορί είναι ο νεαρός Θάνος Καλάκος του ΑΟ Γλυφάδας ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 1.49.54 στο μίτινγκ «Χανιά 2017» και είναι 1ος 800άρης στην Ελλάδα και 2ος 800άρης στην Ευρώπη για το 2017.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Θάνος Καλάκος έχει βάλει στο μάτι το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 800 μ. και δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη αν καταφέρει να το σπάσει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός πέτυχε στα Χανιά 1.49.54 και στα Παπαφλέσσεια θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει την πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από το 1.49.00, έχοντας παράλληλα πολλές πιθανότητες να καταρρίψει το ρεκόρ του αγωνίσματος το οποίο κατέχει από το 2001 ο αθλητής του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Σωτήρης Παπαδέας! Συγκεκριμένα η επίδοση του Παπαδέα σημειώθηκε στη διάρκεια των «Παπαφλεσσείων» στην 1η σειρά των 800 μ. Εφήβων στις 2 Ιουνίου 2001!
Μεγάλες επιδόσεις αναμένονται στο αγώνισμα των 200μ. όπου ο Πάνος Τριβυζάς και οι έφηβοι Κώστας Ζήκος και Μιχάλης Παππάς ξεχωρίζουν! Ενώ στα 400 μ. ο Πέτρος Κυριακίδης θα προσπαθήσει να βελτιώσει την φετινό του επίδοση: 47.67.
Εξίσου ενδιαφέρουσα και η κούρσα των 400 μ. εμπόδια γυναικών, όπου η Δαλάκα Αικατερίνη θα κυνηγήσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά το 57.97 που έκανε στον Άγιο Κοσμά, καθώς θέλει μια επίδοση κάτω από τα 57.00.
Στο τριπλούν Ανδρών ο Παύλος Μπόφτσης βάσει επίδοσης και σταθερότητας στη σεζόν φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων αποτελούν οι:
Δημήτρης Πουλόπουλος: Διευθυντής Διοργάνωσης
Νίκος Μπασακίδης: Πρόεδρος Αθλητικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας
Μπάμπης Βακαλόπουλος: Υπεύθυνος Τύπου
Γιάννης Καλυβιώτης: Υπεύθυνος λειτουργιών οργάνωσης
Κώστας Βινατσέλας: Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου
Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος: Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου
Κανελλόπουλος Γιώργος: Υπεύθυνος αθλητών
Ξένια Γεωργάρα: Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών
Άρης Τριανταφυλλόπουλος: Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τομέα
Παναγιώτης Θωμόπουλος: Υπεύθυνος Κριτών
Ελένη Χαντζή: Υπεύθυνη Χώρων Προθέρμανσης αίθουσας Κλήσης
Μπούζα Αντωνία: Εκπρόσωπος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Χθες οι διοργανωτές εκ του Μεσσηνιακού Γ.Σ., του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και του Δήμου Καλαμάτας, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου απευθύνοντας κάλεσμα προς όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει με το χειροκρότημα του τις προσπάθειες όλων των αθλητών και των αθλητριών.
papaflesseia-synenteyksh-typoy
● Με ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ για την βοήθεια και προβολή των αγώνων και του σωματείου σε καθημερινή βάση ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο υπεύθυνος Τύπου Μπάμπης Βακαλόπουλος, και συνέχισε: «Ως Μεσσηνιακός Γ.Σ. αυτό το χρόνο «ζήσαμε» 2 τμήματα πάρα πολύ καλά όπως και τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ δυο εταιρείες που μας στήριξαν και ήταν μια «ένεση» για τον Σύλλογό μας και τα τμήματά του ειδικά την ΤΕΡΝΑ που ήταν ο χορηγός του Βόλεϊ στην Α2 και του Στίβου και τον ΜΟΡΕΑ που είναι ο κύριος χορηγός των «Παπαφλεσσείων» και γενικότερα του Συλλόγου, όπως και τους άλλους χορηγούς.
Προσπαθήσαμε ώστε να γίνουν οι αγώνες, γιατί μια διακοπή ενός έτους σημαίνει ότι τελειώνουν! Πιστεύουμε ότι θα έρθουν και καλύτερες ημέρες…
Θα είναι ένα ωραίο Σάββατο, με καλές επιδόσεις και κάποια ρεκόρ. Λόγω των λίγων χρημάτων που είχαμε φέρνουμε και 6 ξένους αθλητές που θα προσπαθήσουμε να έχουν καλό ανταγωνισμό με τους Έλληνες ώστε να κάνουν τις καλές επιδόσεις. Ένα παράπονο που έχουμε είναι πως τα «Παπαφλέσσεια» αν και ένα από τα πιο ιστορικά μίτινγκ, μετά τα «Βενιζέλεια» η κρατική τηλεόραση …το ξέχασε από πέρυσι και φέτος! Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Είναι ένα παράπονο του Συλλόγου μας όταν ειδικά μεταδίδει κάποιες άλλες διοργανώσεις, όχι μόνον στίβου, που δεν έχουν αυτή την εμβέλεια. Οι κυβερνητικοί βουλευτές της Μεσσηνίας ας το δούν.»

● Το δικό του καλωσόρισμα απηύθηνε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Στασινόπουλος: «Σας καλωσορίζω στο στάδιο του Μεσσηνιακού απ’ όπου ξεκίνησε η πρώτη διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» στις 13/5/1956 μετά από πρωτοβουλία του τότε δημάρχου, Παναγιώτη Καίσαρη, για να τιμήσουν τον ήρωα των ηρώων, τον πρωταθλητή και τον πρωτομάρτυρα του 1821, Παπαφλέσσα! Για την πόλη της Καλαμάτας τα «Παπαφλέσσεια» είναι πλέον θεσμός που χτίστηκε, αναδείχθηκε και δυναμώθηκε με τις προσπάθειες του Δήμου Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού. Μάλιστα από το 1996 έως το 2014 είχαν διεθνές κύρος.
Με την πεποίθηση ότι οι φετινοί αγώνες θα αποτελέσουν για τους συμμετέχοντες αθλητές την αφετηρία για την επίτευξη επιδόσεων που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους μεγάλους αγώνες της χρονιάς, σας καλωσορίζω στην πόλη μας και σας εύχομαι η επίτευξη των στόχο σας που θα ανταμείψουν τους φίλους του στίβου και θα σας χαρίσουν τα χειροκροτήματά τους.»

● Τους αθλητές και τις αθλήτριες στην πόλη μας καλωσόρισε και ο Νίκος Μπασακίδης, πρόεδρος Αθλητικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας: «Η πόλη καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά αθλητές στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα ραντεβού που κάθε χρόνια για πολλά τώρα, ανανεώνεται για το τέλος του Μαΐου. Τα «Παπαφλέσσεια» είναι μια συνάντηση στίβου που έχει καθιερωθεί στη μνήμη όλων των Ελλήνων αλλά ιδιαίτερα στους αθλητές και ιδιαίτερα στους δικούς μας αθλητές, που κάθε μέρα τους βλέπουμε στο δημοτικό στάδιο να αγωνίζονται, είναι ένα κίνητρο, ένα στόχος, για να συμμετάσχουν, να πάρουν μια πρώτη γεύση, μια πρώτη εμπειρία. Πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα η διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» είναι κι αυτός στόχος!
Ως Δήμος είμαστε αρωγοί, υποστηρίζουμε οικονομικά αυτή την προσπάθεια του Μ.Γ.Σ., διοικητικά. Για φέτος στο Στάδιο έχει γίνει μια πολύ μεγάλη επισκευή του αγωνιστικού στίβου, του ταρτάν με αποτέλεσμα οι αθλητές των αγώνων ταχύτητας φέτος να τρέχουν σε ένα καινούργιο ταρτάν! Αυτό θα βελτιώσει τις επιδόσεις, όπως το είδαμε και πέρυσι με τα αγωνίσματα του Μήκους, έτσι ώστε να παραμείνει το μίτινγκ σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο»
είπε κι έκλεισε, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους φίλους του Κλασικού Αθλητισμού να στηρίξουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες όλων των αθλητών από την Μεσσηνία, την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να έχουν μια πολύ καλή επίδοση.
● Το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και προπονητής του Μ.Γ.Σ. Γιάννης Καλυβιώτης αναφέρθηκε στο τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης: «Όπως πάντα παρατηρείται υψηλό επίπεδο ετοιμότητας στην Οργανωτική Επιτροπή διότι υπάρχει η τεχνογνωσία και το παρελθόν με τις επιτυχημένες διοργανώσεις.
Ευχαριστούμε το Δήμο για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο δημοτικό στάδιο προκειμένου οι αθλητές να αγωνιστούν σε ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε συνηθισμένοι ως οργανωτές να φιλοξενούμε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου με παγκόσμιες διακρίσεις, κατόχων επιδόσεων παγκοσμίων αγώνων και πρωταθλημάτων. Τη τρέχουσα περίοδο οι καλύτεροι έλληνες αθλητές στα αγωνίσματα τα οποία θα συμμετέχουν θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό. Το Άλμα σε Μήκος είναι ένα αγώνισμα το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κοινού καθώς πολύ δυνατοί αθλητές, εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, θα δώσουν έναν πολύ δυνατό αγώνα και θα συνεχίσουν, λογικά, την παράδοση του Λούη Τσάτουμα αλλά και όλων των αθλητών που στο παρελθόν έκαναν πολύ υψηλές επιδόσεις. Η ατζέντα των «Παπαφλεσσείων» όσον αφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα δεν μένει μόνο στην παρουσία Ελλήνων και ξένων αθλητών και πρωταθλητών του στίβου, αλλά σε διαχρονική βάση δίνουν τη δυνατότητα σε ντόπιους αθλητές, νεαρότερης ηλικίας (Παίδων, Παμπαίδων κ.λπ.) να συμμετέχουν σε μια διεθνή διοργάνωση, σε ταυτόχρονο χρόνο, σε παράλληλα δραστηριότητα με τους άλλους αθλητές, θα μπορούν κι αυτοί με τη σειρά τους να αποκτήσουν εμπειρίες σε διεθνή αγώνες.
Για άλλη μια χρονιά τα «Παπαφλέσσεια» θα πρωτοπορήσουν καθώς θα εντάσσουν στο πρόγραμμά τους και δραστηριότητα πολύ μικρών αθλητών ηλικιακά, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των ακαδημιών που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το διεθνές αναγνωρισμένο πρόγραμμα της IAAF, Kid’s Athletics. Όλοι οι γονείς, παρευρισκόμενοι και θεατές θα χαρούν τα νιάτα της πόλης σε δραστηριότητες σχετικές με το στίβο. Για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση έχουμε τη συμμετοχή του συλλόγου ΑμεΑ «Διαφορο-Ζώ». Τρεις αθλητές με τυφλότητα θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, υψηλού επιπέδου, θα τρέξουν στους αγώνες των 100 μέτρων. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει πέρα από τα μηνύματα που παίρνουν σχετικά με την άθληση και την ποιότητα που προσφέρει στον τρόπο ζωής τους. Είναι κι ένα ευαίσθητο μήνυμα προς την κοινωνία που αφορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των ανθρώπων αυτών.»
Κλείνοντας ο κ. Καλυβιώτης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που διαχρονικά υποστηρίζουν την διοργάνωση.
● Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Πουλόπουλος, ο οποίος είναι επίσης μέλος του ΔΣ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και Διευθυντής Διοργάνωσης. Ο κ. Πουλόπουλος στάθηκε στην σημασία των αγώνων διαχρονικά: «Τα “Παπαφλέσσεια” είναι ένας καταξιωμένος θεσμός στην κοινωνία της πόλης, ένας θεσμός που άντεξε στην κρίση και στον χρόνο κι αυτό έγινε γιατί υπήρχαν πάντοτε οι χορηγοί μας, αυτοί που βοήθησαν οικονομικά και τα πρόσωπα που στελέχωναν τον οργανωτικό τομέα.
Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την οικονομική τους στήριξή στα φετινά “Παπαφλέσσεια”, επίσης ΜΟΡΕΑΣ και ΤΕΡΝΑ οι χορηγοί που φέτος έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων για την διεξαγωγή των αγώνων.
Είναι βέβαιο ότι το Σαββάτο θα γίνουν και πάλι σπουδαίοι οργανωτικά και αγωνιστικά αγώνες κι αυτό γιατί η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας το εγγυάται και έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά ο Μεσσηνιακός και τα στελέχη του μπορούν να διοργανώνουν σπουδαίους αθλητικούς αγώνες.
Δεν πρέπει να παραλείψω τη βοήθεια του ΣΕΓΑΣ. Ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ τον ευχαριστώ εκ μέρους του Μ.Γ.Σ. γιατί διέθεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνουν αυτοί οι αγώνες στην πόλη μας. Η διαφορά τους από τις άλλες χρονιές είναι ότι φέτος μας ζήτησε ο ΣΕΓΑΣ να δεχθούμε στους αγώνες όλους τους αθλητές που είναι υποψήφιοι να κάνουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Εφήβων και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Νέων, οπότε έχουν έρθει οι καλύτερες έλληνες αθλητές να αγωνιστούν στα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα για να προκριθούν ως μέλη της Εθνικής ομάδας στο Bruno Zauli είτε για τις διεθνείς εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς. Όλοι οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές θα είναι εδώ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπως του Τσάκωνα που θα αγωνιστεί στο Μάντσεστερ και κανά δυο άλλοι αθλητές.
Έτσι θα απολαύουμε πραγματικά σπουδαίους αθλητές μαζί με τους ξένους που έχουμε σε αυτή την εκδήλωση.
Ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μ. 1.49.12 που κατέχει αθλητής του Μ.Γ.Σ. ο Σωτήρης Παπαδέας μάλλον, λέω ευτυχώς ως άνθρωπος του Κλασικού Αθλητισμού και δυστυχώς ως μέλος του Μ.Γ.Σ. δεν θα έχει πλέον, διότι είναι έτοιμος να το κάνει ο Θάνος Καλάκος από την Γλυφάδα, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 1.49.54 στην Κρήτη όπου οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες, ενώ εδώ από τις πληροφορίες που έχουμε από την αεροπορία ο καιρός είναι καλός!
Επίσης μια πολύ μεγάλη επίδοση στα 400 μ. εμπόδια από την Δαλάκα η οποία είναι έτοιμη να κάνει μεγάλη επίδοση για να πιάσει τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και για βοήθεια στην προσπάθειά της έχουμε μια αθλήτρια από την Ουκρανία η οποία έχει ρεκόρ 55.40.
Μεγάλες επιδόσεις θα γίνουν στα 100 μ. και 200μ. από τον Πάνο Τριβυζά, καθώς κι έναν αθλητή από την Ουκρανία που πέρυσι είχε 20:10 στα 200 μ. και 10:30 στα 100 μ.
Για το μήκος, τι να σας πω έχουμε και φέτος τον Τεντόγλου που είχε σημειώσει το 8.19 πανελλήνιο ρεκόρ κι αν φέτος οι συνθήκες είναι όπως μας είπαν μπορεί να έχουμε και πάλι πανελλήνιο ρεκόρ! Γενικά είναι μια διοργάνωση που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και υψηλές επιδόσεις.»

ΑΝΔΡΕΣ
100 μ.: Τριβυζάς Παναγιώτης, Νυφαντόπουλος Ιωάννης, Ζήκος Κωνσταντίνος, Πατρινιός Ιωάννης, Ζαρμακούπης Αναστάσιος, Βοσκόπουλος Παναγιώτης
200 μ.: Τριβυζάς Παναγιώτης, Ζαρμακούπης Αναστάσιος, Παππάς Μιχάλης, Φλοριάν Στεφ.
400 μ.: Κυριακίδης Πέτρος, Μίχος Δημήτρης, Raovic Milos
800 μ.: Καλάκος Αθανάσιος, Βασιλάκης Κωνσταντίνος, Κότιτσας Χρήστος, Λαγός Χαράλαμπος.
400 μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ: Νάκος Κωνσταντίνος, Κωνσταντής Κωνσταντίνος, Ασλανίδης Γεώργιος, Καλογεράκης Γεώργιος, Ψάλτης Δημήτριος, Μέτα Χρήστος, Γαλανόπουλος Ιωάννης, Syransky Anatoly
ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ: Τέντογολου Μιλτιάδης, Καψής Νίκος, Περιστέρης Αλέξανδρος, Ρούσος Άγγελος, Γαλαζούλας Τάσος, Μερτζανίδης Μιχάλης, Ξενικάκης Νίκος, Τσάκωνας Γεώργιος, Μούτσος Παναγιώτης, Lazar Anic, Strahinla Lovancevic, Παπαδόπουλος Αθανάσιος.
ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ: Τσιάμης Δημήτρης, Μπαλταδούρος Δημήτρης, Τσιώκος Νίκος, Μονόπολης Δημήτριος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
100 μ.: Δαλάκα Αικατερίνη, Βενιέρη Παναγιώτα, Σπανουδάκη Χατζηρήγα, Κουμπούνη Μαρία, Θεοδώρου Έφη
400 μ.: Μούρτα Δέσποινα, Φέρρα Ανδριάνα, Ζυγόρη Ευαγγελία, Καρκαλάτου Ελπίδα, Πολίτη Κορίνα, Tamara Salanski
400 μ. ΕΜΠΟΔΙΑ: Δαλάκα Αικατερίνη, Κανακάκη Αλεξία, Λιτσένη Μαρία, Κιάφα Αθηνά, Καραγιάννη Ολυμπία
ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ: Αλεξούλη Χάιδω, Κολοκυθά Ευανθία, Χαλκιαδάκη Μάρθα, Γράβαλου Ανδριάνα, Μάρκου Χριστίνα, Κωστή Χριστίνα.
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ: Μάνιου Αφροδίτη, Αραμπατζή Θεοδώρα, Κόκκαλη Αθανασία, Fetishkina Tatyana.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι διοργανωτές για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στον αγώνα έχουν δρομολογήσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ σήμερα, 26 Μαΐου στις 14:00. Η επιστροφή θα γίνει από την Καλαμάτα την Κυριακή 28 Μαΐου στις 08:00 από το ξενοδοχείο διαμονής τους.

Ο Νίκος Στακιάς
υπεύθυνος Management
του Μεσσηνιακού ΓΣ

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Πουλόπουλος ανακοίνωσε τη συνεργασία του συλλόγου με ένα νέο πρόσωπο, έναν νέο άνθρωπο που αποτελεί νέο μέλος της οικογένειας του Μεσσηνιακού και θα προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της διαφήμισης και προώθησης των δραστηριοτήτων και αθλητικών εκδηλώσεων του συλλόγου στο ευρύ κοινό.
Αν και ήδη έχει αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προώθηση των αγώνων στίβου «Παπαφλέσσεια», ως υπεύθυνος Management ο Νίκος Στακιάς αναμένεται από τη νέα χρονιά να αναλάβει πλήρως χρέη, συμβάλλοντας από το σημαντικό αυτό πόστο στην επιβίωση και ανανέωση του Μεσσηνιακού Γ.Σ. που μέχρι στιγμής όπως επισήμανε και ο κ. Πουλόπουλος έχει καταφέρει να επιβιώσει στον χρόνο και στην οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζουν τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

Σ. Τριάντου

228 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply