ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Στοίχημα” η ενίσχυση σχολικού, μαζικού και σωματειακού αθλητισμού

0

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και αγωνία για το σήμερα και το αύριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Μεσσηνία, επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες το Αθλητικό Τμήμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.
Αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, εισέπραξαν τα μέλη του Αθλητικού Τμήματος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κατά την απολογιστική εκδήλωση και τον προγραμματισμό επερχόμενων δράσεων στην εκδήλωση που έγινε στις 22 Μαΐου στο ξενοδοχείο «REX» Καλαμάτας, παρουσία του μέλους της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιουλίου Συναδινού, καθώς και του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα.
Η μαζική συμμετοχή του κόσμου, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Αθλητών, Προπονητών, αθλητικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων απεικόνισε την αγωνία του κόσμου για το σήμερα και το αύριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και φανέρωσε την ανάγκη για περισσότερης και ουσιαστικότερης δράσης από τη μεριά της Πολιτείας.
Σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό για το μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ επικυρώνονται στην ενίσχυση του σχολικού και μαζικού αθλητισμού και στα προγράμματα Γ.Γ.Α. και στην ενίσχυση του σωματειακού αθλητισμού.
«Τα συμπεράσματα της διαβούλευσης ήταν: ο προσανατολισμός στο Σχολικό και Μαζικό Αθλητισμό, Υγεία Αθλούμενων, Προγράμματα Γ.Γ.Α., βοήθεια στο Σωματειακό Αθλητισμό, Θεσμικό Πλαίσιο. Όσον αφορά τις υποδομές: προτεραιότητα σε μικρά χρηστικά έργα, Ενεργειακή αναβάθμιση Κολυμβητηρίων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Υπάρχει αναγκαιότητα κατασκευής κλειστού σταδίου στη Καλαμάτα . Ανάληψη πρωτοβουλιών για τον Δήμο Δυτικής Μάνης που στερείται παντελώς Αθλητικών Υποδομών.
Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι, η συμμετοχή του Αθλητικού κόσμου και η αγωνία του για το σήμερα και το αύριο του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού στην Μεσσηνία, επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες το Αθλητικό Τμήμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, να φανεί αντάξιο των προσδοκιών τους»
αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Leave a Reply