ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτρέπεται η προσθήκη επιπλέον 30αρηδων για την τρέχουσα περίοδο!

0

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΝΑ επιτραπεί η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποφάνθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων από σωματεία και τον ΠΣΑΚ. Η σχετική απόφαση η οποία εστάλη στις Αθλητικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της επικράτειας, αναφέρει τα εξής: «Εν όψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της συμπλήρωσης του ρόστερ των ομάδων με δύο (2) αθλητές έως και τις 30/09/2017 και μετά από επανειλημμένα αιτήματα που δέχθηκε η Ε.Ο.Κ. από σωματεία και τον ΠΣΑΚ, αποφασίστηκε να επιτραπεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών.
Το παράβολο μεταγραφής, για τον 3ο αθλητή θα κοστίζει 300 € και για κάθε επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών που θα αποκτηθεί με την διαδικασία της μεταγραφής η της αποδέσμευσης θα προσαυξάνεται κατά 100 €, τα οποία θα διατίθενται για την ανάπτυξη του αθλήματος.»

Μια απόφαση που σίγουρα προσφέρει πιθανές λύσεις στις ομάδες ειδικά της Περιφέρειας και μια νότα «εμπειρίας» παραπάνω στα ελληνικά πρωταθλήματα.

97 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply