ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτρέπεται η προσθήκη επιπλέον 30αρηδων για την τρέχουσα περίοδο!

0

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΝΑ επιτραπεί η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποφάνθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων από σωματεία και τον ΠΣΑΚ. Η σχετική απόφαση η οποία εστάλη στις Αθλητικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της επικράτειας, αναφέρει τα εξής: «Εν όψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της συμπλήρωσης του ρόστερ των ομάδων με δύο (2) αθλητές έως και τις 30/09/2017 και μετά από επανειλημμένα αιτήματα που δέχθηκε η Ε.Ο.Κ. από σωματεία και τον ΠΣΑΚ, αποφασίστηκε να επιτραπεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών.
Το παράβολο μεταγραφής, για τον 3ο αθλητή θα κοστίζει 300 € και για κάθε επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών που θα αποκτηθεί με την διαδικασία της μεταγραφής η της αποδέσμευσης θα προσαυξάνεται κατά 100 €, τα οποία θα διατίθενται για την ανάπτυξη του αθλήματος.»

Μια απόφαση που σίγουρα προσφέρει πιθανές λύσεις στις ομάδες ειδικά της Περιφέρειας και μια νότα «εμπειρίας» παραπάνω στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Leave a Reply