ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ιταλικό μέταλ φεστιβάλ ταξιδεύουν οι Καλαματιανοί O.Y.D. κι εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

0

Το συγκρότημα One Year Delay (O.Y.D.) είναι μία εναλλακτική hard – rock μπάντα από την Καλαμάτα, η οποία ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012.  ‘Εχει δώσει πολλές συναυλίες τόσο στην Καλαμάτα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο τους άλμπουμ “Deep breath”, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 και ηχογραφήθηκε στην Αμερική, σε ένα από τα μεγαλύτερα studio (Sound Emporium Studios στο Nashville) από τον παραγωγό Toby Wright, ενώ  αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για την ηχογράφηση της δεύτερης δουλειάς τους.

 

Μετά την τελευταία εμφάνισή τους στο Intrepid Fox στο Γκάζι μαζί με τους Anima Triste και με ανανεωμένο line up και συνθέσεις, θα εμφανιστούν στις 24 Ιουνίου στο Rockeggiando Metal Fest μαζί με ροκ και μέταλ μπάντες της Ιταλίας, ενώ ετοιμάζουν εμφανίσεις και στην Ελλάδα σε διάφορα φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2017.

Μπορείτε να ακούσετε τον πρώτο δίσκο “Deap Breath” των Ορέστη Αλίμονου (φωνητικά), Γιώργου Μανεσιώτη (μπάσο), Νίκου  Τριμανδήλη (ρυθμική κιθάρα), Νίκου Κουμουνδούρου (πρώτη κιθάρα) και Σωτήρη Παπαδέα (ντραμς – φωνητικά)  στην σελίδα της μπάντας στο YouTube, μέσω Spotify και iTunes, ενώ είναι διαθέσιμος και στο Amazon.

 

Leave a Reply