ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών/τριών της Ολυμπιάδας Καλαμάτας σε Παπαφλέσσεια και Θώδεια

0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ

ΔΙΠΛΗ αγωνιστική δράση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου Ολυμπιάδα Καλαμάτας που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο διεθνές μίτινγκ κλασικού αθλητισμού «Παπαφλέσσεια» και στα «Θώδεια».
Ειδικότερα, στο μήτινγκ της Καλαμάτας, τα 37α Παπαφλέσσεια η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου ήταν εξαιρετική με αποκορύφωνα τις επιδόσεις της μικρής Ευγενίας Διαμαντοπούλου που αν και γεννημένη το 2004 έτρεξε τα 80μ ΠΚ Α 10.73 και καταλαμβάνοντας την 4η θέση έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν μπορεί να λάβει μέρος λόγω ηλικίας, οι υποσχέσεις όμως που αφήνει για το μέλλον είναι πάρα πολλές!
olympiada-thodeiaΗ Σταματική Φιλιπποπούλου (γεν. 2001) κατετάγη 7η στα 100μ γυναικών με 13.07 ενώ η Μαρία Διαμαντοπούλου (2001) ήρθε 9η στα 100 γυναικών με 13.19.
Εξίσου θετική ήταν η εμφάνιση των αθλητριών της Γιώτας Τσιάλα στα Θώδεια, όπου υπό αντίξοες συνθήκες η Βασιλική Μπάρλα κατάφερε να καταλάβει την 4η θέση στη σφαιροβολία ΠΚΑ με 10.68 και η Αθηνά Καργακου ήταν 4η στο ύψος Γυναικών με 1.38.
«Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου μας για την προσπάθεια τους» έδωσε και η προπονήτρια Γιώτα Τσιάλα και προσδιόρισε τους νέους αγωνιστικούς προορισμούς του συλλόγου: «Οι αθλητές μας συνεχίζουν την προσπάθεια τους στα Παπαναστάσεια και στα Πιερράκεια».

146 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply