ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους καλύτερους χρόνους των Μακεδονικών Αγώνων οι επιδόσεις της Βασιλικής Μπάκα του ΠΑΟΚ

0

Η ΟΜΑΔΑ του ΠΑΟΚ καλωσόρισε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη και στο Σύλλογο, τη 19χρονη πρωταθλήτρια κολύμβησης Βασιλική-Σταυρούλα Μπάκα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του North Carolina State University. Στη συμπρωτεύουσα την Καλαματιανή αθλήτρια υποδέχθηκε η έφορος κολύμβησης του ΠΑΟΚ Λίνα Θεοδωρίδου-Μαραγκάκη. Την επομένη η νεαρή πρωταθλήτρια από την Καλαμάτα χάρισε στην ομάδα της σπουδαίες επιδόσεις και πολλά χαμόγελα αφού εν μέσω υψηλού συναγωνισμού ήταν ανάμεσα στους αθλητές με τους καλύτερους χρόνους που σημειώθηκαν στους Μακεδονικούς αγώνες κολύμβησης στην Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα η επίδοση της Βασιλικής-Σταυρούλας Μπάκα του ΠΑΟΚ στα 50, 100 και 200 μ. ελεύθερο ήταν στους καλύτερους χρόνους που σημειώθηκαν. Συγκεκριμένα ο χρόνος του καλαματιανού δελφινιού στα 50μ. ελεύθερο ήταν 26.74 και στα 100μ. ελεύθερο γυναικών ήταν 57.08 και 2:05.09 στα 200μ. ελεύθερο!

Βαγγέλης Βούλτσος: «Καλό
το επίπεδο – ανταγωνιστικοί χρόνοι»

Μετά το πέρας των αγώνων και αναφερόμενους στους χρόνους που σημειώθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος Βαγγέλης Βούλτσος, σημείωσε: «Οι χρόνοι, παρόλο τον καιρό που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, ήταν ανταγωνιστικοί και το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε την κακοκαιρία. Το επίπεδο και ο συναγωνισμός ανάμεσα στους αθλητές ήταν καλό, αν και τα παιδιά αυτή την περίοδο έχουν και έξω-αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω των εξετάσεων».

241 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply