ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τo 1o Kalamata B.C. Camp παρουσία Βασίλη Μπρατσιάκου και Θανάση Γιαπλέ!

0

ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΕ την συμπλήρωση δυο χρόνων από τη πρώτη ημέρα λειτουργία της και την πρώτη ημέρα λειτουργία της και μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το οποίο αποχαιρέτησε η ομάδα μετά από σκληρή μάχη για την παραμονή, η διοίκηση της «Καλαμάτα BC» στρέφει το βλέμμα στη νέα γενιά διοργανώνοντας το 1ο «Kalamata B.C. Camp».
Το καμπ θα πραγματοποιηθεί 20 με 23 Ιούνιου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης όπου θα παρευρεθούν οι διακεκριμένοι στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης Βασίλης Μπρατσιάκος και Θανάσης Γιαπλές.
Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Στη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το γεγονός της διοργάνωσης του 1ου Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 20 και 23 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30. Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε έως τις 10 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και BOOKMARK.
Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω τετραήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών μας, Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου μας από προπονητές (Αντώνης Κούτρης, Τίμος Πρίφτης), ιατρούς (Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ), γυμναστή (Γιώργος Κουλιέρης), φυσιοθεραπευτή (Δημήτρης Τσικούρης) και διατροφολόγους (Γαζούλη Αρ., Πετρακόπουλος Ι.). Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης, με τελευταία επιτυχία την παραμονή στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, νταμπλούχος Κατάρ με την Αλ Ραγιάν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και φυσικά ο Γιώργοε Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό. Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο για μία ξεχωριστή εμπειρία!».

afisa-kalamata-bc-camp

207 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply