ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημερίδα για το τεχνητό νεφρό στην Τριφυλία

0

H Νεφρολογική Κλινική – Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ανταλλαγής απόψεων του ιατρικού και μη προσωπικού αλλά και της ενημέρωσης του κοινού, σε συνεργασία με το Ακτινολογικό, Παιδιατρικό και Χειρουργικό τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας διοργάνωσε Πολυθεματική Νεφρολογική Διημερίδα.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο “Natura” στο Καλό Νερό, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Στη Διημερίδα έλαβαν μέρος ιατροί από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Καλαμάτας, Λαμίας κ.α. και έγιναν σημαντικές συζητήσεις ιατρικών θεμάτων. Την έναρξη έκανε η Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Αγγελική Ζέρβα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Παν. Τσίγγανος και ο αναπληρωτής διοικητής της ΝΜ Κυπαρισσίας Παν. Μπασάκος κ.α.

Παρόντες ήταν διευθυντές και προϊστάμενοι Τμημάτων και Κλινικών ΝΜ, ιδιώτες ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής ΝΜ Κυπαρισσίας και πρόεδρος ΔΚ Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου, η προϊσταμένη Νοσηλευτικής Παθολογικού Τμήματος ΝΜ Κυπαρισσίας Θεοδώρα Πολυζωγοπούλου και ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.

170 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply