ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ατελιέ ραπτικής της Τζένης Σιέττα

0

Είκοσι πέντε χρόνια στην Καλαμάτα η Τζένη Σιέττα διατηρεί Ατελιέ Ραπτικής προσφέροντας τις εμπνευσμένες δημιουργίες της στους πελάτες και τις πελάτισσες που εμπιστεύονται τις επιλογές της.  Ανήσυχη και πάντα δημιουργική στο χώρο της τέχνης της ραπτικής, η Τζένη έχει συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια και ενημερώνεται για τις διάφορες τάσεις που η μόδα παρουσιάζει.

Την άποψή της για τη μόδα την συνοψίζει στη φράση: «Μόδα είναι ό,τι ταιριάζει σε κάθε άντρα και γυναίκα και τους κάνει να αισθάνονται άνετα κι ωραία».

Η σχέση που έχει δημιουργήσει με τις πελάτισσες και τους πελάτες είναι πολυετής και πλέον κινείται σε φιλικό επίπεδο. Φιλικές και προσιτές είναι επίσης και οι τιμές που γίνονται, όπως επισημαίνει και η ίδια, συμπληρώνοντας πως: «Τώρα με την κρίση άνδρες και γυναίκες κάνουν αλλαγές στην γκαρνταρόμπα τους, όχι αγοράζοντας αλλά μεταποιώντας τα ρούχα τους για λόγους οικονομικούς κυρίως».  Έχοντας σπουδάσει σε ΙΕΚ Κοπτική Ραπτική και Σχέδιο, η Τζένη δημιουργεί εξαρχής βραδινά γυναικεία ρούχα, επίσημα και ανεπίσημα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνει και στη δημιουργία των νυφικών.  Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο χώρο της μόδας, η Τζένη  δικαιολογημένα μπορεί να ισχυρίζεται πως η μόδα είναι η ζωή της.

Όσο για το ατελιέ της, αυτό βρίσκεται Αριστομένους και Βασ. Σοφίας 1, στον 1ο όροφο στην Καλαμάτα.  Εκεί θα τη βρείτε να δημιουργεί και να σας υποδέχεται με το ανοιχτό χαμόγελό της.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply