ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ενθουσιώδες κλίμα η καλοκαιρινή γιορτή του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας

0

 • ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

 • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΕΤΑ
 • ΧΑΡΑ και πολλά χαμόγελα στην επιτυχή καλοκαιρινή γιορτή του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας. Οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του ΡΟΚ συμμετείχαν στην ετήσια γιορτή παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα προγράμματά τους κερδίζοντας για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς το θερμότερο χειροκρότημα! Γονείς, συγγενείς και φίλοι γέμισαν την κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο χαμόγελο και την χαρά των ίδιων των αθλητριών που ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους γεμάτες ηθική ικανοποίηση για την πρόοδο που σημειώθηκε τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.
  Η φετινή χρονιά αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου, που ήδη φαντάζει λαμπρό, καθώς απέφερε αρκετά καλά πλασαρίσματα και θέσεις με αποκορύφωμα την τρίτη θέση που απέσπασε πρόσφατα ο Ρυθμικός όμιλος Καλαμάτας στο σύνθετο ομαδικό Παγκορασίδων στον Προκριματικό Αγώνα ΡΓ Γ’ Περιφέρειας στην Πάτρα.

  Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

  Θετικό πρόσημο στον απολογισμό της έκανε η προπονήτρια του Συλλόγου, Χριστίνα Μανέτα που ενθουσιασμού προσμένει σε καλύτερη συνέχεια: «Η χρόνια φέτος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, επιβραβεύσαμε την φετινή προσπάθεια της αγωνιστικής ομάδας μας και ενημερώσαμε όλον τον κόσμο για τις φετινές μας επιτυχίες. Ο κόσμος χειροκρότησε με πολύ αγάπη την προσπάθεια όλων των παιδιών.
  Μάλιστα, η φετινή χρονιά, στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας κρίνεται ως μια από τις καλύτερες και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο φυτωρίων. Τα τμήματα των φυτωρίων ολοκλήρωσαν με 120 παιδιά, 20 παιδιά στο προαγωνιστικό και 11 στο αγωνιστικό τμήμα»
  εξήγησε στη «Φ» η κα Μανέτα και συνέχισε: «Στόχος και υπόσχεσή μας είναι του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι, με ακόμα περισσότερες επιτυχίες και περισσότερα παιδιά. Μάλιστα ήδη το αγωνιστικό τμήμα μας ξεκινά την προετοιμασία και ο αριθμός των παιδιών είναι 18»
  Οι προπονήτριες Χριστίνα Μανέτα, Βάσια Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Μπούνα και Κατερίνα Κολοβού καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι σε όλους.

  Leave a Reply