ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ειδική ιστοσελίδα και τηλεφωνική γραμμή για την ψυχολογική στήριξη των μαθητών ενόψει των πανελλαδικών από το Τζάνειο

0

Οι απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια ολοκληρώθηκαν και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την τελική ευθεία των Πανελληνίων 2017, που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και 7 Ιουνίου για τα ΓΕΛ.

 Για τα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές 2017 θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Εν όψει λοιπόν της έναρξης των Πανελληνίων, ειδικό παράρτημα στην ιστοσελίδα του και τηλεφωνική γραμμή με ψυχολόγους εφήβων για τις Πανελλήνιες 2017, δημιούργησε το  ΓΝ Τζάνειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “το Γ.Ν. «ΤΖΑΝΕΙΟ» Πειραιά, ως μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας, βρίσκεται αρωγός στις ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας και διαθέτει κατά την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων το αξιόλογο και κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη διεξαγωγή και ολοκλήρωση της προσπάθειας τόσο των υποψηφίων μαθητών αλλά και την υποστήριξη των γονέων τους”.

Από σήμερα λοιπόν, λειτουργεί ειδική σελίδα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου με θέμα: «Το Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά συνοδοιπόρος στην προσπάθεια των υποψηφίων και των γονιών τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2017» , με συμβουλές για τη διαχείριση του στρες, τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με ειδικούς ψυχολόγους εφήβων καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ : 2104592974  2104592953  2104592963

Leave a Reply