ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φετινό φαβορί στην S1 ο Ανδρέας Θεοδώρου της ΛΕΜΟΚΑ δύο αγώνες πριν πέσει η αυλαία!!!

0

ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ S2, 2ος Ο ΜΟΥΓΙΟΣ, 4ος Ο ΣΠΥΡΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΑΓΩΝΑ SCRAMBLE ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΤΡΙΤΟΣ αγώνας Scramble του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος 2017 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Σελλασία Λακωνίας από το Αθλητικό Σωματείο Α.Μ.Ο.Σ. σε μια διαδρομή με ανάποδη φορά σε σχέση με πέρυσι όπου με το καιρό σύμμαχο οι 60 συμμετέχοντες αναβάτες χάρισαν όμορφες «μονομαχίες» και πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που τον παρακολούθησαν. Με τη σημαία του Αθλητικού Σωματείου της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αγωνίστηκαν 6 αθλητές σε S1, S2, SB και στην SExpert κατηγορία κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις!

6ος στην SB o Σπαρτιάτης Γεώργιος Κουκούτσης…
Στον 45λεπτο αγώνα της SB (για μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού από 100κε και άνω, δίχως βαθμολόγηση και προσμέτρηση στο πρωτάθλημα) ο Γεώργιος Κουκούτσης από τη Σπάρτη τερμάτισε 6ος!

Φαβορί στην S1 ο Ανδρέας Θεοδώρου…
Σε αυτή την κούρσα υπήρξε ένα απρόοπτο! Μέχρι τον ανεφοδιασμό των μηχανών σε μια κούρσα πραγματικά εντυπωσιακή, ο Ανδρέας Θεοδώρου της ΛΕΜΟΚΑ είχε «χτίσει» διάφορα ενός λεπτού από τον έτερο διεκδικητή Γρηγόρη –Αλέξη Καρίμαλη της ΜΟ.ΣΥ.Σ. διαφορά που απώλεσε ωστόσο αφού ο αντίπαλός του δεν χρειάστηκε ανεφοδιασμό λόγω μεγαλύτερου ντεπόζιτου! Κατά τη διάρκεια, όμως, τον ανεφοδιασμό του ο Θεοδώρου ενημερώθηκε για τον μηδενισμό του Καρίμαλη όχι μόνον από τον αγώνα αλλά και το πρωτάθλημα ολόκληρο. Αυτό συνέβη διότι ο Καρίμαλης έχει τρέξει φέτος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Endurο, κι όπως ρητά αναφέρεται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων αθλητής που έχει τρέξει πανελλήνιο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Περιφερειακό. Δεν ενημερώθηκε; Φέρει ευθύνη η διοργάνωση του αγώνα που κατά την πρωινή ενημέρωση δεν τον άλλαξε κατηγορία; Όπως και να έχει ο Καρίμαλης μηδενίστηκε κι έχασε όλο το πρωτάθλημα…
Λαμβάνοντας γνώση για τα νέα αυτά δεδομένα ο Θεοδώρου ολοκληρώνοντας τον ανεφοδιασμό του ξαναμπήκε στην πίστα, αλλά λειτούργησε πιο χαλαρά και δεν πίεσε από το σημείο εκείνο για την πρωτιά και μπορεί τυπικά να τερμάτισε στην δεύτερη θέση (1:53:35.779), ουσιαστικά όμως ήταν πρώτος!
Όλα τα ανωτέρω καθιστούν τον Θεοδώρου το μεγάλο φαβορί στην S1 (δίχρονες από 100κε έως 150κε και τετράχρονες έως 250κε) για την φετινή χρονιά με δύο μόλις αγώνες να απομένουν για να πέσει η τελευταία καρό σημαία!!!
Στην ίδια κατηγορία, στην 4η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Κατζιλιέρης ο οποίος σημείωσε χρόνο: 1:50:24.040 και πλέον είναι τρίτος στην βαθμολογία!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επικές μάχες στην S2… 2ος ο Μούγιος, 4ος ο Σπύρης
Στην Κατηγορία S2 έγιναν επικές μάχες… Δημήτρης Ραπατσουλέας (ΑΜΟΣ), Αθανάσιος Μούγιος (ΛΕΜΟΚΑ) και Νικόλαος Φλώρος (ΛΕΜΜ)
Του αγώνα επικράτησε ο Ραπατσουλεας σε 1:53:11.066, αφήνοντας δεύτερο τον Αθανάσιο Μούγιο με διαφορά μόλις 00:24.145 και χρόνο 1:53:35.211. Τρίτος τερμάτισε ο Νίκος Φλώρος με 1:48:07.981. Τέταρτος αντίκρισε τη καρό σημαία ο Γιώργος Σπύρης επίσης αθλητής της ΛΕΜΟΚΑ, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παρότι ξεκίνησε από τις πίσω θέσεις! Ο Σπύρης έτρεξε την κούρσα σε 1:50:39.614.
Μέτρια ήταν η εμφάνιση του Χρήστου Αντωνοπούλου στην ίδια κατηγορία, ο οποίος τερμάτισε 7ος και δεν έδειξε να είναι στην ίδια φόρμα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Ο χρόνος του Αντωνόπουλου 1:51:52.581.

Απτόητος επανήλθε στη δράση ο Γιαννούκλας…
Ένας ακόμη αθλητής της ΛΕΜΟΚΑ έτρεξε στον αγώνα της Λακωνίας και συγκεκριμένα στην κατηγορία SExpert. Ο Παναγιώτης Γιαννούκλας μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας, έδειξε πως η «τέχνη» δεν ξεχνιέται και με Honda CRF 450 τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία με χρόνο 1:52:55.416.
Η επόμενη, 4η μάχη του πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Καλαμάτα την 1η Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στον Ταΰγετο, σε νέα τοποθεσία σε μια πανέμορφη δασική διαδρομή, με διοργανώτρια την ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Leave a Reply