ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απευθείας αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα – Σε 40 λεπτά και με 70 ευρώ στην Αθήνα με Aegean

0

aeroplano-kosmos

Τα… φτερά της για Αθήνα, άνοιξε από χθες η Καλαμάτα, η οποία πλέον συνδέεται απευθείας με την πρωτεύουσα, με αεροσκάφος τύπου ATR 42 – 600 της Aegean Olympic Air.

Η αεροπορική αυτή σύνδεση, μετά από πολλά χρόνια, καθώς λειτουργούσε γραμμή και το παρελθόν, έρχεται να καλύψει κυρίως, τις αυξημένες τουριστικές ανάγκες της περιοχής και ειδικότερα της Costa Navarino. Τα δρομολόγια, είναι καθημερινά και εκτός Παρασκευής και Κυριακής, δρομολόγια εκτελούνται και το βράδυ! Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος 48 θέσεων, προσγειώνεται στις 11:15 το πρωί καθημερινά και αναχωρεί για Αθήνα 25 λεπτά αργότερα, ενώ η άφιξή του τα βράδια, είναι στις 8:20. «Ξεκινήσαμε σήμερα την πρώτη πτήση, για τέσσερις περίπου μήνες με το ATR 42 – 600 που εντάχθηκε πέρυσι στα σμήνη της Aegean Olympic Air και ευχόμαστε να αποδώσει και να είναι η πτήση των 40 λεπτών, ευχάριστη για όλους του επιβάτες που θα επιλέξουν την εταιρεία μας», δήλωσε κατά την άφιξη της πρώτης πτήσης στην Καλαμάτα, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Ευστράτιος Φωτούδης.

kybernitis

 

Η πληρότητα την πρώτη ημέρα ήταν 50%, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 70 ευρώ, όπως ενημέρωσε ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης. «Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ξαναμπαίνει η γραμμή της Αθήνας, από τη θυγατρική της Aegean, την Olympic Air, η οποία θα εκτελεί δρομολόγια κάθε μέρα. Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ και αυξάνονται ανάλογα με την πληρότητα, η οποία την πρώτη ημέρα, ανήλθε περίπου στο 50%», δήλωσε ο κ. Μανδηλάρης και συνέχισε. «Ελπίζουμε αυτή να αυξηθεί και πιστεύουμε πως θα συμβάλουν και τα γκρουπ τα οποία θα διακινηθούν για συγκεκριμένους προορισμούς, άλλωστε, αυτός πιστεύουμε πως ήταν και ένας από τους λόγους της δρομολόγησής της».

mandhlaris

ΣΑΡΩΝΟΥΝ… ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η δυναμική που έχει αναπτύξει ο κρατικός αερολιμένας της Καλαμάτας, είναι τόσο μεγάλη και η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, καθοριστικής σημασίας! Στο πλαίσιο αυτό, φυσικά, περιλαμβάνονται και οι πολλές συνδέσεις με περισσότερες από 20 πόλεις, σε πολλές χώρες του εξωτερικού! Ήδη οι συνδέσεις με τους περισσότερους προορισμούς έχουν ξεκινήσει, ενώ απομένει στις 17 Ιουλίου η σύνδεση με την Κύπρο και ειδικότερα με τη Λάρνακα μέσω  της Cobalt Air, αλλά και μέσω της Aegean, από τις 4 Αυγούστου, καθώς επίσης και με τη Σλοβακία και ειδικότερα τη Μπρατισλάβα στις 20 του μηνός, αλλά και με το Μιλάνο της Ιταλίας από τις 4 Αυγούστου, μέσω της Aegean.

Leave a Reply