ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχίζουν τα καλοκαιρινά τμήματα της σχολής Α/Θ του “Αιόλου” στο Μεσσηνιακό κόλπο!

0

ΕΦΤΑΣΕ ο Ιούνιος και όπως κάθε χρόνια τέτοια εποχή τα σκάφη του Αιόλου αρμενίζουν τη θάλασσα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς!!! Αφού αρχής γενομένης από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την αγωνιστική δράση να εκτυλίσσεται στα νερά του μεσσηνιακού κόλπου θα αρμενίζουν με τον καθιερωμένο αγώνα στη μνήμη του Γεωργίου Α. Καρέλια που διοργανώνει ο σύλλογος ανελλιπώς εδώ και 18 χρόνια, ο ΝΑΣΚ «Αίολος» ετοιμάζεται και για τα καλοκαιρινά τμήματα της Σχολής Ανοιχτής Θαλάσσης, τα οποία θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11 Ιουνίου).
sxolh-istioploias-3Η πρώτη σειρά της σχολής ιστιοπλοΐας (τμήματα αρχαρίων ενηλίκων) για το 2017 θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Σύντομα ο σύλλογος θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες των μαθημάτων ενώ όσοι από τους φίλους της θάλασσας και του συλλόγου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τηλεφωνικά θα ειδοποιηθούν με sms για μια συνάντηση γνωριμίας λίγο πριν την έναρξη!
Όσοι ενδιαφέρεστε και αναζητείτε περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6936 726228!

Αυτόματος πιλότος: Νέο εργαλείο
εκμάθησης απέκτησε η σχολή Α/Θ

Ένα σημαντικό εργαλείο εκμάθησης απέκτησε πρόσφατα η σχολή του «Αιόλου». Πρόκειται για έναν αυτόματο πιλότο, ένα ηλεκτρονικό βοήθημα το οποίο βοηθά στην καλύτερη και ασφαλέστερη συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου κατά το εκπαιδευτικό ταξίδι το οποίο τοποθετήθηκε στο σκάφος «Blue Line» που χρησιμοποιείται από τον σύλλογο και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Το εργαλείο αυτό είναι μια σπουδαία προσφορά από την καλαματιανή επιχείρηση Εμπορίου –Εφοδιασμών Ναυτιλίας και Βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο «Στροφάδες Group», του Θανάση Σκούντζου (Αριστοτέλους 2 Καλαμάτα, 27210 92162), σεβαστού κόστους, η οποία θα συμβάλει θετικά όπως μας εξήγησε και ο κυβερνήτης και εκπαιδευτής του «Αιόλου» Γιώργος Δρακόπουλος στα μαθήματα «Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στη θάλασσα που επιτρέπει στον εκπαιδευτή να δείξει απαραίτητες κινήσεις και να δώσει εξηγήσεις στους εκπαιδευόμενους σχετικά με την πλοήγηση του σκάφους.»
Κι επειδή η ναυτική παράδοση για τους αυτόματους πιλότους επιβάλει «βάφτιση», το όνομα του αυτού …Χόρχε!

397 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply