ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια λέξη μα τι λέξη!!!

0

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ και πάντα καυστικός στα σκίτσα του ο χαλκέντερος Κώστας Μητρόπουλος και το επιβεβαιώνουν και τα δύο σκίτσα που σήμερα κοσμούν τη στήλη, όπου πρωταγωνιστεί η δημοφιλέστερη λέξη που υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο και που η απήχησή της έχει καλώς ή κακώς παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

ΜΕ ΑΥΤΗ τη λέξη συνεννοούνται φίλοι και γνωστοί, ενώ και άγνωστοι μέσω αυτής της λέξης  έρχονται πιο κοντά ή απομακρύνονται οριστικά.

ΠΟΙΟΣ από τους δύο έχει δίκιο στα συγκεκριμένα σκίτσα, αφήνεται στην κρίση σας φίλτατοι, αν και το πιθανότερο είναι και οι δύο να έχουν δίκιο, ο καθένας από τη μεριά του.

ΟΠΟΙΟΣ κι αν έχει δίκιο ή άδικο πάντως, σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται μ@λ@κας από τον άλλο με τόση οικειότητα μάλιστα που ενδέχεται να θεωρηθούν και ως συνονόματοι!

ΤΕΛΙΚΑ έτσι εξηγείται και η τόση οικειότητα μεταξύ τους και βέβαια προσέχοντας το διάλογό τους δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις μαζί τους.

Ο ΚΟΣΜΟΣ όντως έχει πια σαλτάρει και πάνω σ’ αυτό του το σαλτάρισμα δεν αποκλείεται τελικά να αισθάνεται ο καθένας μια χαρά και δύο τρομάρες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες, λάτρεις ή όχι της δημοφιλέστερης λέξης που συνοδεύει κάθε προσφώνηση στο κατά τ’ άλλα  σοβαροφανές κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό περιβάλλον.

ΚΑΛΟ μήνα!

Θανάσης Παντές

Leave a Reply