ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα είναι έτοιμα για την επιτυχία της 4ης «Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία!

0

ΑΝΟΙΧΤΟ κάλεσμα σε όλους απηύθυναν χθες σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο οι διοργανωτές της 4ης Λευκής Νύχτας στην Κυπαρισσία αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχε και ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας, η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Νίκος Μπούκαλης και το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Χηνόπουλος, οι οποίοι μίλησαν για το θεσμό και την επιτυχία του τα προηγούμενα χρόνια και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν στη βραδιά ώστε αφενός να περάσει καλά, αφετέρου να εκμεταλλευτεί τις προσφορές των καταστημάτων. Εξέφρασαν, μάλιστα, την ελπίδα ότι η επιτυχία της διοργάνωσης θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή της προηγούμενης χρονιάς που είχε κατά πολύ ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών. (Λεπτομέρειες στο αυριανό φύλλο της «Φ»)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πιο συγκεκριμένα, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά  μέχρι αργά το βράδυ. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από τους ήχους και τις μουσικές των Φιλαρμονικών του Δήμου Τριφυλίας που θα σημάνουν την έναρξη της βραδιάς.

Τοπικά μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, θα επενδύσουν με ευχάριστες μουσικές νότες την βραδιά δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές, που πυρετωδώς ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες για να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό. Μια  γιορτή πολιτισμού με διάσπαρτες εκδηλώσεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμα καλοκαίρι την εικόνα του εμπορικού κέντρου της Κυπαρισσίας.

Φέτος ακόμα μια έκπληξη περιμένει το αγοραστικό κοινό, με το σύνθημα «ψωνίΖΩ κερδίΖΩ συμμετέχω», όσοι πραγματοποιήσουν αγορές από τα καταστήματα εκείνη τη νύχτα θα συμμετέχουν στην κλήρωση μεγάλων δώρων. Για πρώτη φορά φέτος, οι επισκέπτες θα ψηφίσουν την καλύτερη βιτρίνα της βραδιάς. Ο «Διαγωνισμός της Καλύτερης Βιτρίνας»  θα έχει  κριτές όλους εσάς, ανάλογα με τις ψήφους σας  που θα συγκεντρωθούν στην κάλπη, η οποία θα έχει στηθεί στο κέντρο της αγοράς, θα ανακηρυχθούν οι τρείς ομορφότερες βιτρίνες της αγοράς μας.

Όλοι οι επαγγελματίες, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και συνεργαζόμενοι  ανά γειτονιές ετοιμάζουν τα δικά τους happenings για να προσελκύσουν και να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες.

Ο 22ος Γύρος της Κυπαρισσίας, που πραγματοποιείται το απόγευμα της ίδιας μέρας  προσελκύει αθλητές  για ακόμη μια χρονιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα στην όμορφη πόλη μας, επιμένοντας να ξαναζήσουν τις αξέχαστες στιγμές που τους παρέχει αυτή η διοργάνωση.

148 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply