ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθ’ οδόν με νέα μέτρα

0

ΔΕΝ περιλαμβάνει Μητσοτάκη το σημερινό μενού της στήλης, όχι γιατί ο γράφων ενοχλήθηκε από τα όσα του είπαν φίλοι και γνωστοί φιλομητσοτακικής προελεύσεως, αλλά γιατί μεσολαβεί τριήμερο αναπαύσεως και ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας.

ΚΙ ΕΝΩ είχα σκοπό να βάλω μια ωραιότατη Γκόλφω για να ενθουσίασω και τα παληκαρόπουλα του Rex, βρήκα το σκίτσο του Πάνου Μαραγκού που ομολογουμένως είναι εξαιρετικά επιτυχημένο και σας το προσφέρων να το απολαύσετε και να προβληματιστείτε με όσα αναφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ μέτρα που ψηφίστηκαν και πλέον περιμένουν τη σειρά τους για να εφαρμοστούν.

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ βεβαίως, όποτε λάβετε τα μέτρα σας φίλτατοι και ο Θεός ή οι Θεοί αν προτιμάτε, μαζί μας!

ΓΙΑΤΙ αν θεωρούμε ότι θα μας σώσουν οι λογής κυβερνώντες, ζήτω που καήκαμε και είμαστε άξιοι της τύχης μας.

ΚΑΙ μπορεί η Ελλάδα ποτέ να μην πεθαίνει, κατά τη γνωστή ρήση, με τους Ελλήνες όμως τα πράγματα είναι προφανές διαφορετικά, αφού τα πράγματα γι’ αυτούς δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο εν μέσω κρίσης.

ΜΠΟΡΕΙ τα νέα μέτρα να έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουμε και του «θανατά» κιόλας!!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ όπως μπορούμε, ο καθένας με τον τρόπο του.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ κάνοντας και εκδηλώσεις υψηλού φρονήσεως όπως αυτή που θα γίνει σήμερα το πρωί στην Αυλώνα Τριφυλίας για τον ευεργέτη αυτής, Δημήτρη Μούτση.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εκδήλωση τιμής και μνήμης για έναν άνθρωπο που πρόσφερε στον τόπο του και αδικήθηκε δυστυχώς από μια μερίδα κατοίκων της περιοχής του.

ΜΙΑ εκδήλωση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της «ΦΩΝΗΣ».

ΑΥΤΑ για σήμερα και σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο ΣαββατοκυριακοΔεύτερο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και ραντεβού πάλι την Τετάρτη.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply