ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές 14 εκατ. ευρώ ξεκινά άμεσα ο Δήμος Καλαμάτας!

0

Τέλος τα… ψέματα από την ερχόμενη εβδομάδα για τους 74 οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 20.000 ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας και όχι μόνο, καθώς ξεκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για κατασχέσεις λογαριασμών! Τα χρέη στο Δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ανέρχονται σε 14 εκατ. ευρώ χωρίς τους τόκους, ενώ η προσέλευση παρά τις εκκλήσεις που έχουν απευθυνθεί, είναι πολύ μικρή!

«Για μερικούς η οικονομική κρίση είναι δικαιολογία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες  με τη συμμετοχή του δημάρχου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, ο οποίος επεσήμανε πως ξεκίνησε ήδη, η διαδικασίας αποστολής 28.000 επιστολών προς  τους οφειλέτες! «Από την επόμενη κιόλας εβδομάδα, ξεκινά η διαδικασία κατασχέσεων σε βάρος μεγάλων οφειλετών του Δήμου, δηλαδή προσώπων, φυσικών ή νομικών, τα οποία οφείλουν πάνω από 20.000 ευρώ, κυρίως για δημοτικά τέλη, πολεοδομικά ζητήματα, κλήσεις παραβάσεων, αδικαιολογήτως εισπραχθέντα προνοιακά επιδόματα και όχι μόνο», επεσήμανε ο Θανάσης Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε πως έχει ήδη γίνει σχετική έρευνα από το Δήμο, αφού προηγηθεί έρευνα από το Δήμο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθούν κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κατασχέσεις ακινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέτρα αυτά, αφορούν και σε περιπτώσεις με κίνδυνο παραγραφής, οι οποίες θα τεθούν σε προτεραιότητα, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να καλεί όλους, για τελευταία φορά, να προσέλθουν στο Δήμο και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, ούτως ώστε να αποφευχθεί η λήψη των ανωτέρω δυσάρεστων μέτρων.

Γ.Α.

153 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply