ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με εννέα σκάφη το 18ο ιστιοπλοϊκό 3ημερο «Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια»

0

● ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο Ν.Α.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΑΙΟΛΟΣ» ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΤΟΥ…
● ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑΣΠ ΝΕΣΤΩΡ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟ «BLUE LINE» ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟ ΜΟΛΙΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ!!!

ΓΙΑ 18η συνεχή χρονιά ο Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος» τιμά τη μνήμη του δωρητή του Γεωργίου Α. Καρέλια με το καθιερωμένο ιστιοπλοϊκό 3ήμερο αγώνων. Η εκκίνηση του εφετινού αγώνα θα δοθεί σήμερα με την συμμετοχή εννέα σκάφων.
Μεταξύ των συμμετεχόντων σκαφών, και το πολυταξιδεμένο «Blue Line» το οποίο έχει κυβερνήτη τον πολυνίκη και εκπαιδευτή Γιώργο Δρακόπουλο. Το πλήρωμα ωστόσο θα αποτελείται από απόφοιτους της σχολής Πύλου του ΝΑΣΠ Νέστωρ, όπου διδάσκει και ο κ. Δρακόπουλος, και αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη καθώς και ένας ιστιοπλόος μόλις 50 ημερών!!!
Ο νεογέννητος υιός ενός εκ των νεαρότερων κυβερνητών του ελληνικού στόλου, ο Δρακόπουλος junior, θα επιβιβαστεί στο «Blue Line» για …«βάπτισμα σε ύδωρ» και θα κάνει το ταξίδι 17 ναυτικών μιλίων από την Καλαμάτα μέχρι την Κορώνη κάνοντας παγκόσμια πρωτιά!
Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα τα σκάφη θα καταπλεύσουν στην Κορώνη όπου και θα πραγματοποιηθεί απονομή των επάθλων του πρώτου σκέλους σε εκδήλωση προσφορά του SUPER MARKET “ΣΙΨΑΣ” στην Κορώνη. Τα σκάφη θα διανυκτερεύσουν στην Κορώνη.
Την Κυριακή 4/6/2017 το πρωί ώρα 12.00 τα σκάφη θα εκκινήσουν με προορισμό την Φοινικούντα όπου θα γίνει η απονομή του δεύτερου σκέλους σε εκδήλωση προσφορά του συλλόγου καταστηματαρχών Φοινικούντας. Τα σκάφη θα διανυκτερεύσουν στην Φοινικούντα.
Την Δευτέρα 5/6/2017 το πρωί θα δοθεί εκκίνηση με προορισμό την Καλαμάτα.
Την Τετάρτη 7/6/2017 και ώρα 21.00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές του τρίτου σκέλους και της γενικής βαθμολογίας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους.
istioploiko-trihmero-karelia-1
<

  strong>Αναλυτικά τα σκάφη που συμμετέχουν είναι:
  1) «Blue Line» GRE 1153 Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος»
  2) «Φιντέλ» GRE 638 Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος»
  3) «Έλληνας GRE 976 Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος»
  4) «Τόλμη» GRE 1773 Ι.Ο. Νοτίου Ελλάδος
  5) «Elmesky» GRE 49449 Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος»
  6) «Hibiscus» GRE 49748 Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών»
  7) «Ηλιόχαρη» GRE 1277 Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών»
  8) «Σπ. Κωστόπουλος» GRE 49130 Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών»
  9) «Κουτρουμάνια» GRE 4990 Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος»

Leave a Reply