ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σήμερα η 4η Λευκή Νύχτα με πολλές εκπλήξεις και προσφορές στην Κυπαρισσία

0

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της προχθεσινής συνέντευξης Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας. Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την στήριξη στο θεσμό που υλοποιεί ο Εμπορικός σύλλογος καλώντας τους καταναλωτές να δώσουν το παρών ζώντας την εμπειρία μιας Λευκής νύχτας.
Ο δήμαρχος Π. Κατσίβελας μίλησε για την πρωτοπορία που εκφράζουν μέσα από την διοργάνωση τα μέλη του Ε.Σ. Κυπαρισσίας με την δεδομένη παρουσία της περιφέρειας, υποδεχόμενοι ως Τριφυλία το μοναδικό αυτό γεγονός.
Στην τοποθέτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Π. Μαντάς πρόσθεσε ότι μέσα από την οργάνωση όλοι οι φορείς θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με κοινό πλαίσιο δράσεων, ευχόμενος η προσπάθεια  του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας να έχει επιτυχία για την στήριξη του εμπορικού κόσμου ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δήμος έκανε μεγάλα βήματα στον τομέα της εξωστρέφειας, προωθώντας τουριστικό προϊόν της Τριφυλίας.
Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημ. Αβδάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς, τα μέλη του Δ.Σ., τους φορείς που συμμετέχουν όπως το Επιμελητήριο, Δήμο και Περιφέρειας, αναλύοντας την εξωστρέφεια που επιχειρεί το Δ.Σ. του συλλόγου όχι μόνο προς τους καταναλωτές αλλά και προς τους επισκέπτες μέσα σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν τόσο μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ενώ θα γίνουν διαγωνισμοί καλύτερης βιτρίνας και μια γευσιγνωσία έκπληξη από τον Σύλλογο Γυναικών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανέλυσαν ο αντιπρόεδρος Νίκος Μπούκαλης και το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Χηνόπουλος. Δέκα μουσικά σχήματα, εδέσματα, εκδηλώσεις από τους επαγγελματίες, γευσιγνωσία, μουσική από ντι τζέι, αλλά και εκπλήξεις θα ζωντανέψουν την πόλη. Να σημειώσουμε ότι τα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν κάνει ελκυστικά πακέτα διαμονής για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προσελκύοντας αρκετό κόσμο στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας, που έχει την τιμητική της.

Το kyparissianews.com με την στήριξη της εταιρίας τεχνολογίας freegr.gr θα μεταδίδει ζωντανά τον παλμό της λευκής νύχτας από την σελίδα του και το ψηφιακό δικτυακό ραδιόφωνο, ενώ χορηγοί επικοινωνίας μεταξύ άλλων είναι η εφημερίδα «ΦΩΝΗ» και η foninews.gr, καθώς και η τηλεόραση BEST TV που θα στείλει εικόνα σε όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό την ευχαριστούν πολύ οι διοργανωτές φορείς της περιοχής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Οι διοργανωτές της 4ης Λευκής Νύχτας ανέφεραν:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης, όλους τους συναδέλφους και επαγγελματίες, που πάντα δίνουν ένα δυνατό παρόν σε κάθε δράση του Συλλόγου μας, ιδίως φέτος με την μεγαλύτερη ανταπόκρισή του, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και εμπνέουν το έργο μας. Όλους όσους από την πρώτη στιγμή βρίσκονται ενεργά δίπλα μας.

Τους μουσικούς που ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στο κάλεσμα μας, την Τροχαία της πόλη μας που με την συνεργασία της θα προσπαθήσει για την καλύτερη και ομαλότερη κυκλοφορία των οχημάτων. Τον Δήμο Τριφυλίας για την υποστήριξη του, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδας, τους χορηγούς επικοινωνίας.( ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες).

Και τέλος όλους εσάς που είστε έτοιμοι να μας βοηθήσετε με τον οποιονδήποτε τρόπο και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην 4η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας».

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply