ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαμαρτύρονται στη Δυτική Μάνη για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας

0

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους κατοίκους της Δυτικής Μάνης για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας που βρίσκεται στην περιοχή τους.  Γι’ αυτό άλλωστε και πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση με την παρουσία αυτοκινήτων στην παραλία της Στούπας το Σάββατο το πρωί ως ένδειξη διαμαρτυρίας.  Την πρωτοβουλία είχε ο πολύ δραστήριος σύλλογος ΓΑΙΑ που τα μέλη της διένειμαν και την ακόλουθη ανακοίνωση, που δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης:

***

Με σκεπτικό την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών του δήμου μας. Με μοναδικό κίνητρο την διαφύλαξη της ζωής, ενημερώνουμε για την τραγικότητα του Κέντρου Υγείας Μεσσηνιακής Μάνης.

  • Το κέντρο υγείας παρά τις υπερπροσπάθειες των λίγων εναπομεινάντων ιατρών και των εθελοντών της ΓΑΙΑ, αδυνατεί να παρέχει υγειονομική περίθαλψη.
  • Στα δεκάδες σοβαρά περιστατικά υγείας τη βδομάδα, των συχνών οδικών ατυχημάτων της θερινής περιόδου, οι 4 ιατροί και οι εθελοντές της ΓΑΙΑ, βρίσκονται στη δυσμενή θέση να μη μπορούν να βοηθήσουν πολίτες κι επισκέπτες.
  • Διεκδικούμε το αυτονόητο, την υγεία μας
  • Διεκδικούμε άμεση επίλυση
  • Απαιτούμε να μη χαθεί άλλη ζωή
  • Απαιτούμε αξιοπρέπεια

Ο αγώνας σύσσωμων των πολιτών Δυτικής Μάνης δεν θα σταματήσει μέχρι να εισακουστούμε, ενωμένοι και συσπειρωμένοι.

***

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση πριν θρηνήσουμε θύματα.  Το δικαίωμα στην Υγεία είναι αναφαίρετο για όλους και κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί της. Ακούνε οι αρμόδιοι;

Θ.Π.

163 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply