ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Δ.Σ. για τους σαϊτολόγους Καλαμάτας

0

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 4 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου Σαϊτολόγων Δήμου Καλαμάτας η προγραμματισμένη γενική συνέλευση, ο απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικών παράλληλα με εκλογές μεταξύ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Σαϊτολόγων Καλαμάτας, προκειμένου να εκλεγεί κανονικό Διοικητικό Συμβούλιο και να απαλλαγεί η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.
Η Γ.Σ. είχε απαρτία αφού παρευρέθησαν 16 από τα 22 ιδρυτικά μέλη και έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί οι Απολογισμοί. Απήλλαξε την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστώντας τα μέλη της για την επί 3ετία προσφορά τους στην διοίκηση του Συλλόγου. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία εξελέγησαν 5 διοικητικά μέλη και 2 αναπληρωματικά.
Αμέσως μετά οι εκλεγέντες συνήλθαν σε Σώμα και συγκρότησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Σουρέας, αντιπρόεδρος Χρήστος Σαμιώτης, γεν. γραμματέας Κωνσταντίνος Μπουρδέκας, ειδικός γραμματέας Γαβριήλ Καραβλίδης, ταμίας Νικόλαος Ταβουλάρης. Επιλαχόντες:  Αθανάσιος Κολόζης και Αναστάσιος Παναγιώταρος
Με βάση την απόφαση της Γ.Σ. η θητεία του νέου Δ.Σ. θα είναι για 5 μήνες και θα επακολουθήσουν νέες εκλογές στις οποίες θα συμμετέχουν όλα να προσφάτως εγγραφέντα νέα μέλη.

Leave a Reply