ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Ταΰγετο!

0

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Τον Ταΰγετο επιλέγουν οι πεζοπόροι και φίλοι του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής φέτος για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετέχοντας την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος ”Οι Φίλοι του Ταϋγέτου” στην Αγία Τριάδα Αλαγονίας.
Το πεζοπορικό μονοπάτι που θα διαβούν οι πεζοπόροι είναι: Λαγού Χάνι – Αρτεμισία – Αλαγονία – Αγία Τριάδα Αλαγονίας Ταϋγέτου.
Η διάρκεια της πεζοπορίας είναι περίπου 3 ώρες και έχει βαθμό δυσκολίας Α.
«Ο πρόεδρος του Συλλόγου ”Οι Φίλοι του Ταϋγέτου” Μιχαήλ Αντωνόπουλος και η Διοίκηση μας προσκάλεσε και τους ευχαριστούμε θερμά, να βρεθούμε στην Αγία Τριάδα Αλαγονίας και να συνεορτάσουμε μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όπως και πέρυσι συμμετείχαμε στις Κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας.
Θα μας υποδεχτούν και θα μας κεράσουν τα ”καλούδια τους”, όπως αυτοί φιλόξενα ξέρουν! Θα χορέψουμε, θα απολαύσουμε την δροσιά, τις μυρωδιές του βουνού και θα χαρούμε την πανέμορφη Φύση του Ταϋγέτου» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Ευκλή και ορίζουν το ραντεβού εκκίνησης στις 8:30 π.μ. στα γραφεία του Ευκλή στο τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή πάρκου Ο.Σ.Ε.) Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα, με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ (βενζίνη) και 2 (μέλη) ή 5 ευρώ (μη μέλη) για τον Σύλλογο. Αρχηγός αποστολής είναι ο Ανάργυρος Βλάχος (6947320585) και οδηγός ο κυρ-Γιάννης Ψυχόπαιδας.
Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στην α΄ αντιπρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου στη τηλέφωνο 6974252234.

Leave a Reply