ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριήμερο στη Στούπα και άλλες ιστορίες

0

ΑΡΧΗ καλοκαιριού και η κίνηση άρχισε να γίνεται τουριστική και στη Στούπα.

ΓΙΑ να ακριβολογώ, η κίνηση αυτή άρχισε τις ημέρες του Πάσχα μεσούντος του Απριλίου, άρχισε να ανεβαίνει με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για να κορυφωθεί με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.  Με τα τριήμερα αυτά η τουριστική σεζόν εγκαινιάστηκε και φέτος και πλέον μπροστά μας είναι ένα ακόμα καλοκαίρι να το χαρούμε όλοι. Εμείς που είμαστε εδώ και εκείνοι που έρχονται και θα’ρθουν σε όλη τη διάρκεια και της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η ΣΤΟΥΠΑ είναι πλέον εδώ και πάρα πολύ καιρό, καταξιωμένος τουριστικός προορισμός και όσοι την επιλέγουν γνωρίζουν πολύ καλά γιατί το κάνουν.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ήμουν στη Στούπα και πολύ το χάρηκα, όπως άλλωστε κάθε φορά που πηγαίνω σε αυτήν.

Η ΣΤΟΥΠΑ έχει πλέον τη δική της τουριστική ταυτότητα, χωρίς όμως να χάσει τα στοιχεία που τη συνδέουν με το παρελθόν της και αυτή η ευδιάκριτη ισορροπία ομολογώ ότι μου αρέσει.

***

ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ όμως ήταν και ο αστυνόμος Αστρινός του Παναγιώτη Γιαννουλέα, ο γνωστός ήρωας, για διακοπές πάντως και όχι για να ερευνήσει κάποια υπόθεση.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή εμφανίστηκε και η φίλη κι αγαπημένη του Ελλη Ροδάκη και πήγαν μαζί για φαγητό στο «Ακρογιάλι».

ΑΡΓΑ το βράδυ εθεάθησαν στο μπαρ «Αίνιγμα» και το πρωί της επόμενης ημέρας ήπιαν καφέ στο «Πατρικό» προερχόμενοι από  το ξενοδοχείο «Λεύκτρον», στο οποίο είχαν μείνει σε χωριστά δωμάτια.

ΤΕΛΙΚΑ τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο, αναρωτήθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Τζωρτζ Μπρεκ που λόγω Γουηβέριας υπόθεσης είχε βρεθεί στην περιοχή.

ΔΕΝ προβληματίστηκε ιδιαίτερα ωστόσο, αφού είχε άλλα στο μυαλό του να τον απασχολούν.

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ μεσημέρι στην παραλία της Στούπας και ο Μπρεκ χαλάρωνε κοιτάζοντας τη θάλασσα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ λόγο είναι στην περιοχή, θα το μάθετε σύντομα στις νέες συνέχειες των Γουηβέριων που επιστρέφουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply