ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

20η στο σύνθετο ατομικό και 12η στις κορίνες η Ευτυχία Δωδεκάτου!

0
    ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ 2ΜΗΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
    ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ Φ.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο Κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων, με τη συμμετοχή 82 κοριτσιών που είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους από τις περιφερειακές διοργανώσεις.
Μεταξύ αυτών και δυο αθλήτριες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας της οποίες συνόδεψε στην Αττική η προπονήτριά τους Χαρά Γιαννακοπούλου και η πρόεδρος Βούλα Κουβάτσου.
kazakh-dodekatoy-fok-2Η παρουσία της Ευτυχίας Δωδεκάτου ήταν μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς κατέλαβε την 20η θέση στο σύνθετο ατομικό με 44.150 βαθμούς, στην πρώτη της χρονιάς στην κατηγορία κι ενώ τις περισσότερες υψηλότερες θέσεις κατέλαβαν μεγαλύτερα σε ηλικία κορίτσια. Η Ευτυχία συγκέντρωσε 10.050 β. στο σχοινάκι, 11.500 στο στεφάνι, 10.400 στη μπάλα και έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στις κορίνες, όπου βαθμολογήθηκε με 12.200, καταλαμβάνοντας σε αυτό το όργανο την 12η θέση.
Η Σοφία Καζάκη πήρε 33.850 στο σύνθετο με 8.950 στο σχοινάκι, 5.950 στο στεφάνι, 9.800 στη μπάλα και 9.150 στις κορίνες –εμφάνιση που επίσης θεωρείται θετική, καθώς η νεαρή αθλήτρια του ΦΟΚ προερχόταν από 2μηνο τραυματισμό!
Με 2 ημέρες προπόνησης πριν τον κάθε αγώνα κατάφερε να προκριθεί στο τελικό Πανελλήνιου και να ολοκληρώσει τον αγώνα της στον Τελικό!
«Και οι δυο αθλήτριές μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και στο μέλλον έχοντας κ άλλο χρόνο εμπειρίας αναμένουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις!!!» αναφέρουν οι παράγοντες του ΦΟΚ με έντονη αίσθηση υπερηφάνειας.
Την Κυριακή στις 20.30 στο Κάστρο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του Φ.Ο.Κ. με δεκάδες προγράμματα και περισσότερα από 100 κορίτσια από τα τμήματα Καλαμάτας και Στούπας.

Leave a Reply