ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλαδικές: Θετικά αποτελέσματα περιμένουν οι μαθητές της Κυπαρισσίας

0

Συνεχίστηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Τριφυλία με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας σημειώνοντας θετικά αποτελέσματα σύμφωνα με τους ίδιους τους μαθητές.

mathites-kyparissia

Κατά την έξοδό τους από το εξεταστικό κέντρο Κυπαρισσίας ήταν ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος είπε ότι το θέμα απαιτούσε ορισμένες γνώσεις προκειμένου να το αντιμετωπίζει ο υποψήφιος για την αλληλεπίδραση τεχνολογίας με την επιστήμη, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό θέμα καθώς η επιστήμη από μόνη της δεν αποτελεί κάτι που μπορείς να είσαι απόλυτος..

Η Δέσποινα Ματζώρου τόνισε ότι το θέμα αφορούσε την επιστήμη και κατά πόσον μπορεί να υπάρχει συσχετισμός, εκτιμώντας ότι ήταν εύκολο όπως και η επίλυση των ασκήσεων χωρίς να ζητηθούν διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους υποψήφιους που συμμετείχαν.

Ο Γιώργος Γραμματικός πρόσθεσε ότι γενική εκτίμηση ήταν ότι οι υποψήφιοι έγραψαν καλά σε ένα σοβαρό θέμα που είχε αρκετές ερωτήσεις, δεν είχε ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας αλλά απαιτούσε αυξημένη προσοχή από τον υποψήφιο προκειμένου να αποδώσει..

Άλλοι υποψήφιοι είπαν ότι το θέμα αποτελούσε μια ευκαιρία για να γράψει ο υποψήφιος παρά το γεγονός ότι τεχνολογία και επιστήμη έχουν εφαπτόμενες έννοιες σε ορισμένα πεδία, ενώ εκτίμηση ήταν ότι γενικά το θέμα που έπεσε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο…

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

 

Leave a Reply