ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφιακό οδοιπορικό στον Άκοβο Αρκαδίας από τη Σχολή Πληροφορικής “Αλγόριθμος”

0

Ψηφιακό οδοιπορικό για τον Άκοβο Αρκαδίας δημιούργησε η Σχολή Πληροφορικής Αλγόριθμος, με στόχο την προβολή του χωριού μέσα από το Διαδίκτυο.

Με αφορμή την επέτειο της ιστορικής μάχης στο ύψωμα της Δραμπάλας, στο οδοιπορικό συμπεριλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από την εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου.

Έμφαση επίσης έχει δοθεί από τους συντελεστές στο έργο των συλλόγων και των κατοίκων του χωριού για την ανάδειξη του Άκόβου. Σήμερα όπως διαφαίνεται από το αφιέρωμα, ο Άκοβος είναι ένας επισκέψιμος και ελκυστικός προορισμός καθώς διαθέτει πολλά αξιοθέατα και αξιόλογα καταστήματα εστίασης. Η φιλοξενία και η εκλεκτή ντόπια κουζίνα είναι δύο σταθερές και αδιάβλητες αξίες που χαρακτηρίζουν το γραφικό αυτό χωριό της Αρκαδίας.

Η Σχολή Αλγόριθμος σε συνεργασία με τον φορέα ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» θα επιχειρήσουν να προωθήσουν το οδοιπορικό μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με υψηλή θέαση. Το οδοιπορικό μπορείτε να το δείτε στη σελίδα www.akobos.weebly.com

267 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply