ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρίκη στη Βρετανία: Ζευγάρι 15χρονων δολοφόνησαν την μητέρα και την αδερφή της κοπέλας

0

Οι δύο έφηβοι θεωρούνται πως είναι οι νεότεροι διπλοί δολοφόνοι στην ιστορία της Αγγλίας.

Η Κιμ Έντουαρντς και το αγόρι της Λούκας Μάρκχαμ οργάνωσαν αλλά και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας και της αδερφής της κοπέλας, τον περασμένο Απρίλιο στην περιοχή Spalding του νομού Lincolnshire.

Οι δύο έφηβοι θεωρούνται πως είναι οι νεότεροι διπλοί δολοφόνοι στην ιστορία της Αγγλίας. Το νεαρό αγόρι παραδέχτηκε την πράξη του ενώπιον του δικαστηρίου και είπε ότι εκείνος και η φίλη του χρησιμοποίησαν κοφτερά κουζινομάχαιρα προκειμένου να διαπράξουν τους φόνους. Επίσης, δήλωσε ότι μαχαίρωσε τα δύο θύματα στον λαιμό όσο αυτά κοιμόντουσαν.
Οι δύο δράστες, που το δικαστήριο αποκάλεσε καινούργια υπόθεση Μπόνι και Κλάιντ, αμέσως αφού δολοφόνησαν τις δύο γυναίκες, έκαναν σεξ, στην συνέχεια έκαναν μπάνιο μαζί, και τέλος παρακολούθησαν τις ταινίες Twillight για να γιορτάσουν την βάρβαρη πράξη τους.

Οι δύο έφηβοι καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης 17μιση ετών. Κατά την διάρκεια της δίκης, ο εισαγγελέας είπε πως η υπόθεση έχει «κάποιους παραλληλισμούς με άλλες μοντέρνες εγκληματικές ιστορίες».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως είχαν μια «τοξική» σχέση και ότι συμπεριφέρθηκαν με αναίσθητο τρόπο αμέσως μετά τα δολοφονικά μαχαιρώματα.

Η Κιμ Έντουαρντς πάντως, αρνήθηκε την συμμετοχή της στις δολοφονίες και υποστήριξε πως πάσχει από μια ψυχική πάθηση που της αφαιρεί την ικανότητα να σχηματίζει λογικές κρίσεις.

Από Pagenews.gr

169 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply