ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 12η καλοκαιρινή εκδήλωση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ικάρου Καλαμάτας ήταν η καλύτερη!!!

0

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΡΓ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ 12η συνεχή χρονιά τα τμήματα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής των Ακαδημιών του Ίκαρου Καλαμάτας παρουσίασαν τα προγράμματά τους και το έργο μιας ακόμη καρποφόρας χρονιάς, στο πλαίσιο της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης του συλλόγου.
Την περασμένη Τετάρτη ο Σύλλογος πραγματοποίησε την καλοκαιρινή εκδήλωση Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής των Ακαδημιών του για 12η χρονιά και όπως φάνηκε ήταν η καλύτερη!
Περισσότερα από 130 παιδιά έλαβαν μέρος και παρουσίασαν τα προγράμματα τους στο κατάμεστο από γονείς και φίλους κλειστό γυμναστήριο της παραλίας, που με ενθουσιασμό χειροκρότησαν τις μικρές αθλήτριες. Στο τέλος της επίδειξης, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδάκια!
Οι Ακαδημίες ολοκλήρωσαν για φέτος τις προπονητικές τους υποχρεώσεις κι ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, το ίδιο δεν συμβαίνει ωστόσο με το αγωνιστικό τμήμα που συνεχίζει τις προπονήσεις και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του Ικάρου Καλαμάτας, Βούλας Γκούζου!

Στο Διασυλλογικό ΡΓ Συλλόγων
Έ Κατηγορίας η πρώτη συμμετοχή
της 8χρονης Κωνσταντίνας Φωτοπούλου

Ο Ίκαρος Καλαμάτας την Κυριακή 11 Ιουνίου πρόκειται να συμμετέχει με την 8χρονη Κωνσταντίνα Φωτοπούλου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Έ Κατηγορίας (προαγωνιστικό), που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου!
Η Φωτοπούλου είναι η μικρότερη αθλήτρια του Ίκαρου και μάλιστα πολλά υποσχόμενη και αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της σε επίσημους αγώνες. Ο Σύλλογος της εύχεται καλή επιτυχία.

Leave a Reply