ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλευρό Καλαματιανών και επισκεπτών για μια φορά η «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» δίνοντας χρήματα για δεύτερο Seatrac!

0

Το κοινωνικό της πρόσωπο, αυτό το οποίο έχει για τα καλά χάσει η υποτίθεται οργανωμένη πολιτεία στον καιρό της κρίσης, έδειξε για μια ακόμη φορά χθες η «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», η οποία προσέφερε 3.000 στο Δήμο Καλαμάτας, για την τοποθέτηση ενός ακόμη μηχανισμού Seatrac στην παραλία, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ).
Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, έχει σταθεί στο πλευρό όλων όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως των πλημμυροπαθών το Σεπτέμβριο του 2016, τους οποίους φιλοξένησε, αλλά και αστέγων, απλώνοντας με αγάπη στον άνθρωπο, ένα πραγματικό χέρι βοηθείας.
Χθες λοιπόν, για μια ακόμη φορά, έπραξε αυτό που ξέρει καλά! Να υπηρετεί τον άνθρωπο! Έτσι, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Βασίλης Τζωρτζάκης, συναντήθηκε με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και του επέδωσε επιταγή αξίας 3.000 ευρώ, ως αρχική συμβολή του Κέντρου αυτού, για το δεύτερο μηχανισμό Seatrac, που τοποθετήθηκε στο τέρμα της οδού Ναυαρίνου, πλησίον του ξενοδοχείου Filoxenia. Ο μηχανισμός αυτός βοηθά τα άτομα με αναπηρία να κάνουν αυτόνομα μπάνιο στη θάλασσα και προστέθηκε σε εκείνον, που από διετίας λειτουργεί στην ακρογιαλιά νοτίως του Ιερού Ναού της Ανάστασης. Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τζωρτζάκη, τονίζοντας ότι η «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους Καλαματιανούς και στην ευρύτερη περιοχή. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε το Κέντρο αυτό, το οποίο συμβάλλει στην ανάδειξη της Καλαμάτας ως τόπου κατάλληλου για τον ιατρικό τουρισμό», τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος επεσήμανε πως το Κέντρο είναι πάντοτε δίπλα στο Δήμο και στις ανάγκες των πολιτών, έχοντας πολλαπλά συμβάλει σε σειρά θεμάτων. Ο Παναγιώτης Νίκας, υπογράμμισε το γεγονός ότι «η εταιρεία συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να υπάρχει και μία άλλη επιχορήγηση, από άλλον φορέα, προκειμένου να μη δαπανήσει χρήματα ο Δήμος Καλαμάτας για το δεύτερο Seatrac, το οποίο έχει τοποθετήσει σε αυτήν την περιοχή», ενώ καταλήγοντας, ανέφερε πως η ύπαρξη δύο μηχανισμών, πέρα από την ανθρωπιστική διάσταση του πράγματος, θα συμβάλει και οικονομικά στην πορεία της πόλης.

Leave a Reply