ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάλεσμα αλληλεγγύης για 23χρονο από τους Γαργαλιάνους με σοβαρό πρόβλημα υγείας…

0

Σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στην Γερμανία θα χρειαστεί να υποβληθεί 23χρονος με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο νεαρός Γιώργος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρίζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο μετά από δυο επεμβάσεις αφαίρεσης όγκου, λόγω επέκτασής του κρίνεται πλέον αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα και τρίτη φορά. Η κλινική που διαθέτει τα εξειδικευμένα τεχνολογικά μέσα για την λεπτή αυτή επέμβαση, βρίσκεται στην Γερμανία, κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κόστος για την οικογένεια του νεαρού είναι δυσβάσταχτο.

Με ανάρτησή του ο Σωτήρης Βρεττός έφερε στο φως την περιπέτεια υγείας του αδελφού του και την σοβαρότητα της κατάστασης, καλώντας όλο τον κόσμο να βοηθήσει τον 23χρονο νέο: «Επείγον! Ο 23χρονος αδερφός μας, Γιώργος, ύστερα από δύο εγχειρήσεις αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα και τρίτη φορά, λόγω σημαντικής επέκτασης του όγκου. Το χειρουργείο, όμως, επειδή απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία δεν το αναλαμβάνουν στην Ελλάδα. Η καλύτερη εναλλακτική που μας έχει προταθεί είναι στη συγκεκριμένη κλινική στη Γερμανία. Την Παρασκευή 2/6/2017 ενημερωθήκαμε από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ ότι για την προγραμματισμένη αυτή τρίτη εγχείρηση, στις 23/6/2017, μπορεί να καλυφθεί από το ΙΚΑ μόνο το μισό περίπου ποσό, το οποίο ανέρχεται σε 22.670 ευρώ. Το υπόλοιπο (22.500 ευρώ) καλούμαστε να το πληρώσουμε εμείς. Αν και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση οικογένεια αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημά μας, ελπίζοντας πως με τη δύναμη της αλληλεγγύης (είτε είναι αυτό οποιοδήποτε ποσό, είτε μια κοινοποίηση – share, είτε κάποια πληροφορία) θα μπορέσουμε μέχρι τις 12/6/2017, οπότε και είναι η προθεσμία καταβολής του ποσού στην κλινική, να συγκεντρώσουμε το ποσό που απαιτείται.

Υ.Γ: Για λόγους διαφάνειας θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των συγκεντρωμένων χρημάτων. Θα τηρηθεί ανωνυμία καταθέσεων, εκτός αν κάποιος/α επιθυμεί να γνωστοποιηθεί το όνομα – ποσό του/της. Για τυχόν πρόωρη θετική έκβαση θα επανέλθουμε με άλλη ενημέρωση. Για τηλ. επικοινωνίας σε περίπτωση που θέλει κάποιος/α άμεση ενημέρωση για πληροφορίες που ενδεχομένως παραλείψαμε, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα/inbox. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ – ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK. ΛΟΓ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ: ΙΒΑΝ GR 4001404490449002101056379. ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ».

Η περίπτωση του νεαρού έχει κινητοποιήσει πολλούς συμπολίτες που μεταφέρουν το μήνυμα για βοήθεια τείνοντας παράλληλα χείρα βοηθείας…

Leave a Reply