ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και της μικτής ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ-Mediterranean College. Είσοδος ελεύθερη

0

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο γήπεδο Άγιαξ Ταύρου (Πειραιώς και Χαμοστέρνας), μεταξύ της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Α.Ε.Α.Ε.) και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College.

Με συνέπεια σε δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να αγωνιστούν στο γήπεδο για καλό σκοπό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.
Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής αυτής αναμέτρησης, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College θα βραβεύσουν το δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, τον Πρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε., Ιωάννη Γρίμμα, τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε.Α.Ε., Ιωάννη Σιλεβίστα, καθώς και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Α.Ε.Α.Ε., Βαγγέλη Κοτροζίνη, για την προσφορά τους στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την κοινωνία.

filanrhrwoikos-agwnas-gia-dt

107 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply