ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους δρόμους και οι συνταξιούχοι της Καλαμάτας με συγκέντρωση την Πέμπτη στην Αθήνα

0

agrotis-1

Την ίδια στιγμή που οι αγρότες οργανώνουν τον αγώνα τους, οι συνταξιούχοι, έχουν ήδη δώσει ραντεβού την Πέμπτη στην Αθήνα, διεκδικώντας σε μια μαζική κινητοποίηση την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων, καθώς και αυτοί βάλλονται ιδιαίτερα από τις κυβερνητικές αποφάσεις, κατά τις επιταγές των δανειστών.

Μάλιστα, μέχρι αύριο το πρωί, όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για δωρεάν μεταφορά τους με λεωφορεία, τα οποία θα ναυλώσει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας. “Πριν από μερικές ημέρες στη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας ΙΚΑ Ελλάδος και άλλων Ομοσπονδιών, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτήν την Πέμπτη, στις 15 του μηνός, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία Κάνιγκος. Τα πολιτικά μαντάτα, είναι δυσάρεστα για τη μείωση κι άλλο, των συντάξεων και μόνο με αγώνα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Θεοδώρου, καλώντας όλους σε συμμετοχή. “Η συμμετοχή είναι αναγκαία γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος να λυθούν τα προβλήματά μας, που έχουν συσσωρευτεί. Εμείς, έχουμε αγωνιστεί τίμια, πληρώσαμε τις εισφορές μας, δε χρωστάμε τίποτε, είμαστε πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας στο κράτος, το οποίο σήμερα έρχεται να μας αδικήσει”, επεσήμανε ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, ενώ και ο ομόλογός του, πρόεδρο του Σωματείου των συνταξιούχων του πρώην ΤΕΒΕ Γιώργος Λουκάς, κάλεσε όλους στη συγκέντρωση “να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης, να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να φωνάξουμε”.

agrotis-2

Δηλώσεις δωρεάν μεταφοράς στην Αθήνα και επιστροφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν μέχρι αύριο, στα τηλέφωνα 2721090411 και 6932357363.

Γ.Α.

185 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply