ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο κύμα» η Γκόλφω με τα μάγουλα

0

ΝΑΤΗ πάλι η Γκόλφω με τα ωραία μάγουλα, όλο σκέρτσο και νάζι καθώς το θέρος είναι εδώ και την καλοσωρίζει.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ήδη οι παραλίες στο αντίκρισμά της και πόσο το χαίρεται δε λέγεται.

ΟΣΟ για τα μάγουλά της αυτά παίρνουν φωτιά και με ένα μόνο βλέμμα πάνω τους.

ΚΑΙ βέβαια δεν είναι μόνο ένα βλέμμα, αλλά πολλά και φλογισμένα αυτά που κατευθύνονται προς τα μάγουλα της Γκόλφως. Δικαιολογημένα βεβαίως και αντιρρήσεις δεν υφίστανται.

***

ΚΙ ΕΝΩ τα μάγουλα της Γκόλφως κάνουν θραύση, «στο κύμα» άρχισαν για καλοκαίρι νέα γευστικά ταξίδια, στα οποία μετέχουν παλιοί και νέοι θαμώνες που ήδη εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους.

«ΣΤΟ ΚΥΜΑ» επίσης διευρύνεται και η εργασιακή ομάδα για τις απαιτήσεις του καλοκαιριού με την άφιξη και του Ζανουά, ενώ ήδη πρωταγωνιστούν ο Νικ και ο Νικ, και ο Χάρης και ο Κώστας, ενώ ξανά επιτελείο είναι η θεά Στέλλα Στελίτσα και ο Αριος κι έτσι ο Αρχοντοκυματιστής έχει την ευκαιρία να σουλατσάρει άνετος και αεράτος.

Η ΟΜΑΔΑ του «κύματος»  αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο λίαν συντόμως και βέβαια είναι δεδομένο πως και για το φετινό καλοκαίρι το σύνθημα που παραμένει ακλόνητο είναι:

«ΣΤΟ ΚΥΜΑ» με μπύρες «κρούσταλο» και παγωτά «γκαομάτο».

ΚΑΤΙ τέτοια βλέπει και ο Αγαπούλης και όλο «στο κύμα» γυροφέρνει όπως και τόσοι άλλοι.

***

ΝΑΤΗ πάλι η Γκόλφω με τα τροφαντά μάγουλα να φτάνει «στο κύμα» και να αναστατώνεται το σύμπαν στον ερχομό της.

ΚΑΙ είναι μεσημέρι και ο ήλιος καίει και ο τόπος βράζει και η Γκόλφω να προκαλεί καύσωνα με τη φλόγα των πισινών της μάγουλων.

KATI τέτοια βλέπει και ο ερωτολάγνος τραγουδιάρης κι αρχίζει τα αμετροεπή του άσματα, αλλά περί αυτών θα μιλήσουμε άλλη μέρα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

 

172 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply