ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιορτή ανθρωπιάς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας

0

Μια όμορφη γιορτή για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς με ανθρωπιστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων υπό την αιγίδα του σχολείου, παρουσία γονέων και μαθητών αναβιώνοντας τις καλές στιγμές μιας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο διευθυντής του σχολείου Γιάν. Αποστόλου αναφέρθηκε στην αποτίμηση της σχολικής χρονιάς μέσα από την μαθησιακή διαδικασία, αποδίδοντας εύσημα στους μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν απονέμοντας μάλιστα τον έπαινο για την αποπεράτωση των σπουδών στο Δημοτικό. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σύλλογο διδασκόντων και στους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, ενώ απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Δήμου Τριφυλίας, μίλησε για τις ελλείψεις που υπάρχουν καθώς η συμβολή των γονιών είναι τεράστια την ώρα που περικόπτονται κονδύλια. Αν και απουσίαζε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας ελπίζουν όλοι οι παραινέσεις να μην πάνε στο βρόντο…

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ

ekdilosi-3o-dimotiko-kyparissia

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιάννης Κωσταντόπουλος προέβη σε απολογισμό δράσεων και ενίσχυση του σχολείου με υλικοτεχνική υποδομή ενεργοποιώντας τα μέλη του. Το πιο σημαντικό είναι όμως έγινε τεράστια ανθρώπινη κινητοποίηση για την συγκέντρωση του ποσό των 3.000 ευρώ περίπου από εκδηλώσεις του Συλλόγου, καθώς και την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας, για την εγχείριση καρδιάς που υποβλήθηκε μαθητής του σχολείου, καθώς υπολείπονται χρήματα μέχρι να βγει από την εντατική όπου νοσηλεύεται. Μια πράξη ανθρωπιάς που αποτελεί παράδειγμα μας είπαν οι γονείς μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η γιορτή έκλεισε με γυμναστικές επιδείξεις, χορό, τραγούδι και κέρασμα από τα εδέσματα που πρόσφεραν απλόχερα οι γονείς.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply