ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας 19-23 Ιουνίου

0

Δελτίο Τύπου – πρόσκληση εξέδωσε το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμάτας, με το οποίο καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 19η έως την 23η Ιουνίου.

Επισημαίνεται πως στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών, την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης πρέπει να καταθέσουν οι κηδεμόνες τους.

Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται με τους κωδικούς των κηδεμόνων του taxis net. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κωδικοί, ο ενδιαφερόμενος καλείται να επικοινωνήσει με το ΕΠΑ.Λ. προτίμησής του εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η διαδικασία αυτή αφορά και τους μαθητές των γενικών λυκείων που επιθυμούν να μετεγγραφούν  στα ΕΠΑ.Λ. Οι μετεγγραφές αυτές  πρέπει να γίνουν τώρα τον Ιούνιο για να έχει τη δυνατότητα ο μετεγγραφόμενος μαθητής να βρεθεί σε τμήμα της επιλογής του.Μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν από την 26η έως την 30ή Ιουνίου για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στη σχολική μονάδα που επιλέχθηκαν προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση.

Οι μετεξεταστέοι/ες μαθητές/τριες Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. οι οποίοι/ες περιμένουν την έκδοση αποτελεσμάτων από τη δεύτερη εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και όσοι/ες δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης για λόγους ανωτέρας βίας, έχουν τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ. από την 1η έως την 7η Ιουλίου 2017. Οι εν λόγω ενδιαφερόμενοι/ες αφού ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής  e-epal στην προαναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση για το ΕΠΑ.Λ. της κατάταξής τους, θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα ΕΠΑ.Λ. την ημέρα λειτουργίας τους, από τη 10η έως τη 17η Ιουλίου 2017. Οι αιτούντες/αιτούσες έχουν τη δυνατότητα διαγραφής της ηλεκτρονικής δήλωσης και υποβολής νέας κατά τις ημερομηνίες υποβολής της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες αυτών που συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην εφαρμογή (e-epal) μπορούν να απευθύνονται στο Help Desk της εφαρμογής ή στο πλησιέστερο ΕΠΑ.Λ. της κατοικίας τους κατά τις ώρες λειτουργίας του.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2ο  ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ     2721083084 ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 8-14

Leave a Reply